massief houten boekenplanken op maat

massief houten boekenplanken op maat

Fraaie massief houten boekenplanken op maat bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA

Vol massief houten boekenplanken op maat ? Wij leveren ze tot op de millimeter nauwkeurig tot en met een lengte van wel drie meter !

Eventueel al helemaal klaar om op te hangen, d.m.v. ons speciaal hiervoor ontwikkelde onzichtbaar bevestigingssysteem zodat het lijkt of de planken ‘zwevend’ aan de muur zijn bevestigd.

  • in combinatie met het onzichtbare bevestigingssysteem te bestellen tot een lengte van maximaal drie meter, en een breedte van maximaal 29 centimeter.
  • Slavonisch eiken in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag.
  • 25 mm, 30 mm of 40 mm dik met bevestigingssysteem. Zonder bevestigingssysteem eventueel ook leverbaar in 20 mm dik.
  • leverbaar met verjongde rand of natuurlijk gevormde boomstamrand (op aanvraag).
  • onbehandeld te bestellen, maar ook transparant of gekleurd behandeld in Rubio houtolie monocoat

Via onze website leveren wij massief houten boekenplanken op maat in diverse veelgevraagde lengtes, in prachtig licht rustiek eiken, standaard 29 cm breed en 25 of 30 mm dik.

Voor kleinere bestellingen hanteren wij een speciaal verzendtarief. Langere boekenplanken en grotere aantallen kunnen helaas alleen met onze vaste koeriersdienst verstuurd worden. Mail ons even uw wensen, dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe.

Zoekt u boekenplanken zonder onzichtbare ophangconstructie ? Kijk dan even bij onze categorie ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Ook veel andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk: klik hier voor onze overige houtsoorten.

Vriendelijk geprijsde producten, maar uitsluitend gemaakt van het allerbeste hout. Het door ons gebruikte hout voor de boekenplanken is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Ons massief hout kunt u bestellen in zowel vingerlas als in doorgaande lamel. Wij leveren tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm: overige diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

massief houten boekenplanken op maat

 

Schitterend vol massief eikenhout in drie kwaliteiten, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Bestel ze voordelig en eenvoudig online: massief Slavonisch eiken boekenplanken, leverbaar tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed (zonder onzichtbaar bevestigingssysteem). Langer is mogelijk op aanvraag, dus neem hiervoor gerust even contact met ons op. 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten boekenplanken op maat ?