massief houten barblad

massief houten barblad

Een prachtig massief houten barblad bestelt u op maat bij QATRINA !

Een ware eyecatcher voor in uw keuken: een vol massief houten barblad tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. U Bestelt het ook nog eens heel voordelig online vanuit uw luie stoel thuis !
Omdat onze producenten met de nieuwste computergestuurde machines werken kunnen wij de bladen in zo goed als elke door u gewenste vorm maken. Ga voor kwaliteit in maatwerk en kies voor een massief houten barblad van QATRINA !

Verreweg de meeste bladen worden door onze collega’s aangeboden in Europees eiken. Wij maken ze echter van het schitterende Slavonisch eiken: een veelgeprezen, mooie en keiharde eikensoort. Het door ons gebruikte hout wordt stuk voor stuk op kleur geselecteerd, is gegarandeerd FSC gekeurd en daarmee duurzaam geproduceerd.

Wij leveren onze Slavonisch eiken bladen in drie varianten: in noestvrij/foutvrije, licht rustieke en ruige rustieke kwaliteit. Voor een barblad in een andere houtsoort verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht. De bladen zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas in verschillende diktes: 20, 25, 30 of 40 mm. Eventuele ’tussenliggende’ diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Helaas is massief hout kostbaar: wij leveren daarom ook barbladen in eikenfineer. Absoluut het overwegen waard, want vandaag de dag is fineer bijna niet meer van massief hout te onderscheiden. Bar-, keuken- en tafelbladen in eikenfineer zijn op maat verkrijgbaar t/m een dikte van 58 mm: Klik hier voor ons fineer.

Uniek: een prachtig barblad op maat van kopshout. Verkrijgbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout’. Binnen een week massief hout nodig ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen: klik hier of neem contact met ons op: wij helpen u graag.

 

 

massief houten barblad

Kopshout eiken barblad

 

Verwen uzelf met een barblad van QATRINA !

Tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u gemaakt en keurig thuis bij u afgeleverd, want QATRINA heeft service hoog in het vaandel staan. Online in onze shop bestelt u heel eenvoudig zelf een rechthoekig of vierkant barblad in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout opgebouwd uit doorgaande lamellen of uitgevoerd in vingerlas. Barbladen gemaakt van kopshout zijn via de website te bestellen in 6 centimeter dik eiken.

Heeft u iets speciaals in gedachten ? Neem dan even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten barblad ?