massief hout op maat gemaakt

massief hout op maat gemaakt

Prachtig massief hout op maat gemaakt, bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA ! 

U heeft massief hout op maat gemaakt nodig voor uw klus ? Bestel het dan voordelig en gemakkelijk vanuit uw luie stoel online bij QATRINA ! Waarom ingewikkeld doen als het simpel kan.  Vol massief hout op maat gemaakt is voor duizend en een dingen te gebruiken, dus maak er zelf uw tv meubel, kast, salontafel, badkamermeubel of eetkamertafel van.

Massief eiken tafelbladen en panelen, worden bij ons vervaardigd uit het mooie lichte en keiharde Slavonisch eikenhout. Het hout wordt door onze producenten gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en verwerkt, en is derhalve ook altijd FSC gekeurd. Eikenhout bestelt u bij ons heel eenvoudig direct online in onze webshop. Uiteraard kunt u uw hout tot op de mm. nauwkeurig bestellen.

Wij maken eikenhouten producten in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Maar u bent voor andere houtsoorten ook bij ons aan het juiste adres: deze leveren wij buiten onze webshop om op aanvraag. Kijk hiervoor even bij onze categorie ‘andere houtsoorten‘ en neem even contact met ons op om uw bestelling te kunnen plaatsen.

QATRINA streeft naar een ruime keuze, daarom leveren wij ons hout ook nog eens in drie verschillende uitvoeringen: u kunt massief hout bij ons bestellen in vingerlas, in doorgaande lamel en in prachtig kopshout. Houtproducten in vingerlas en in doorgaande lamel zijn verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik massief. Overige diktes leveren wij op aanvraag.

In onze webwinkel kunt u kops eiken bestellen in 60 mm. dik, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort en zo nodig nog (veel) dikker: wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik leveren.

 

 

 

massief hout op maat gemaakt

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Kiest u maar: onbehandeld of kant en klaar

Vol massief hout op maat. Kies uit onbehandeld, of kant en klaar. Het onbehandelde hout wordt standaard geschuurd met een grove korrel 80, en de randen zijn nog scherp. Dit product dient u nog zelf verder te bewerken. Kant en klaar is ook mogelijk: deze producten worden nog een keer geschuurd met een fijnere korrel 120, en de scherpe randen van het product worden weggeschuurd.

Uw keuze maakt u zelf door wel of niet voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief hout op maat gemaakt ?