massief eikenhouten werkbladen

massief eikenhouten werkbladen

Voor massief eikenhouten werkbladen bent u aan het juiste adres bij QATRINA !  

Onze massief eikenhouten werkbladen zijn een ware verrijking voor uw interieur omdat ze zorgen voor een gezellige, warme sfeer. Wie wil dat nou niet ?! Bij ons bent u dan aan het goede adres, want wij zijn maatwerkspecialisten: wij leveren massief houten werkbladen tot op de millimeter nauwkeurig op maat.
De sparingen voor het benodigde kooktoestel, de kraan, de spoelbakken en evt. meer, kunnen wij er tegen een geringe meerprijs ook al voor u uit frezen. Daarnaast kan het werkblad helemaal kant en klaar met een houtolie of lak voor u afgewerkt worden ! Gemakkelijker kunnen wij u het niet maken !

Bij QATRINA bestelt u gewoon thuis vanaf de bank: u hoeft er de deur niet meer voor uit. Wij leveren massief eikenhouten werkbladen in de vorm en afmetingen die u wenst: ook fantasievormen zijn voor ons geen probleem !

Eiken werkbladen bestelt u zelf online via de website, maar buiten de website om zijn op aanvraag ook werkbladen te bestellen in een andere houtsoort. Klik hier voor ons overzicht.

De bladen zijn verkrijgbaar in drie fraaie uitvoeringen: wij leveren werkbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en opgebouwd uit onverslijtbaar kopshout. alles duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Zo weet u zeker dat u uitsluitend de allerbeste kwaliteit in huis krijgt. Neem voor meer informatie gerust contact op: wij helpen u graag.

 

 

 

massief eikenhouten werkbladen

 

QATRINA, ook voor extra lange werkbladen 

Een werkblad uitgevoerd in doorgaande lamellen is bij ons te bestellen tot en met een maximale lengte van ca. 3,5 meter. Langer moeten wij aanvragen bij onze toeleveranciers. Mocht langer op dat moment niet leverbaar zijn, dan is een werkblad in vingerlas of gemaakt van kopshout nog een optie. In kopshout en vingerlas zijn langere lengtes normaal gesproken geen probleem. Zoekt u dus een extra lang of extra breed werkblad ? Bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden.

Onze eikenhouten werkbladen maken wij van Slavonisch eiken: een houtsoort die in Oost-Europa wordt gekweekt. Slavonisch eiken heeft een mooie lichte kleur, is van nature al goed bestand tegen kromtrekken en is verkrijgbaar in een mooie noestvrije/foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit.

Waarom verder zoeken ? QATRINA levert alleen topkwaliteit, alles wordt exact op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst !

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten werkbladen ?