massief eikenhouten werkblad op maat

massief eikenhouten werkblad op maat

Bij QATRINA online te bestellen: een massief eikenhouten werkblad op maat

Supervoordelig vanuit uw luie stoel thuis bestellen: een massief eikenhouten werkblad op maat.
Onze leveranciers werken met de nieuwste bewerkingsmachines waarmee in principe iedere vorm te realiseren is. Ga voor gemak en kwaliteit: bestel uw massief eikenhouten werkblad op maat gewoon bij QATRINA !

Zo goed als alle door ons geleverde werkbladen worden in eiken besteld: deze maken wij van het veelgeprezen mooie lichte Slavonisch eikenhout. Al het gebruikte hout wordt door ons op kleur en structuur geselecteerd, is allemaal duurzaam geproduceerd en voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor een milieuvriendelijke houtkap.

Slavonisch eiken leveren wij in drie kwaliteiten: te weten foutvrij (ook wel noestvrij eiken genoemd), licht rustiek of rustiek eikenhout. Werkbladen in andere houtsoorten zijn op aanvraag te bestellen. U vindt hiervan een overzicht op de site: klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten. De werkbladen maken wij in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering met diktes van 20, 25, 30 tot 40 mm maximaal. Andere diktes zijn evt. mogelijk op aanvraag.

Wilt u graag iets speciaals, iets echt unieks ? QATRINA levert ook werkbladen gemaakt van kopshout. Online in de webwinkel te bestellen in 60 mm. dik eikenhout, maar op aanvraag meestal ook in andere houtsoorten leverbaar. Klik hier voor onze kopshout werkbladen.

Goed nieuws voor mensen die weinig geduld hebben, want in ons magazijn hebben wij een grote hoeveelheid massief houten panelen in vele afmetingen en diktes op voorraad. Voorraadpanelen kunnen wij doorgaans al binnen een week bij u afleveren. Dus heeft u haast ? Kijk dan snel bij onze categorie voorraadpanelen. Klik hier of neem meteen contact met ons op voor de actuele stand van zaken.

 

 

 

massief eikenhouten werkblad op maat

massief eikenhouten werkblad (kops eiken)

 

Zelf online een nieuw houten werkblad bestellen ? QATRINA !

Bestel zelf online een massief eikenhouten werkblad op maat en laat het bij u thuis bezorgen. Het kan allemaal bij QATRINA.
In onze webwinkel bestelt u rechthoekige en vierkante bladen op maat in foutvrij, licht rustiek of rustiek massief eiken. Een uitvoering in doorgaande lamellen of in vingerlas is mogelijk. Kops eiken werkbladen leveren wij online in 60 mm. dik eiken.
Voor speciale vormen of (hele) grote werkbladen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: deze leveren wij op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten werkblad op maat ?