massief eikenhouten tafelblad tonvormig

massief eikenhouten tafelblad tonvormig

Wij maken het voor u op maat: een prachtig massief eikenhouten tafelblad tonvormig !

Gewoon precies op maat in de vorm en afmetingen die u wenst: een massief eikenhouten tafelblad tonvormig. Massief houten tafelbladen zijn bij ons mogelijk in twee verschillende uitvoeringen: bladen opgebouwd uit doorgaande lamellen zijn verkrijgbaar t/m maximaal 3,5 meter lang, maar onze tafelbladen uitgevoerd in vingerlas zijn nog veel langer leverbaar. Zo is bijvoorbeeld een lengte van 5 meter helemaal geen probleem en is nog langer evt. ook mogelijk. Een tafelblad bestellen is supereenvoudig en kan gewoon online: zoeken op de meubelboulevard is niet meer nodig, dus bestel uw nieuwe tonvormige tafelblad snel op maat bij QATRINA !

Gemaakt van speciaal geselecteerd hout van de allerbeste kwaliteit. Voor onze eikenhouten tafelbladen gebruiken wij prachtig licht Slavonisch eiken dat veel voorkomt in Oost Europa. Door de strenge winters in deze regio groeien de bomen maar heel langzaam, waardoor de jaarringen dicht op elkaar liggen, met een keiharde houtsoort die van nature zeer goed bestand is tegen kromtrekken tot gevolg.

Naast eikenhouten tafelbladen kunt u bij ons op aanvraag ook terecht voor een tafelblad in een andere houtsoort. Voor meer informatie klik hier. Onze tafelbladen zijn allemaal FSC-gecertificeerd: zo weet u zeker dat u een duurzaam geproduceerd product in huis haalt. Wij leveren ook tafelbladen van schitterend exclusief kopshout. Een vrijwel onverslijtbaar houtproduct. Op de website vindt u meer informatie.

 

 

massief eikenhouten tafelblad tonvormig

massief eikenhouten tafelblad tonvormig ( licht rustiek eiken, doorgaande lamellen)

Vanuit uw luie stoel thuis een vol massief houten tafelblad bestellen ? QATRINA !

Vanzelfsprekend moet uw nieuwe tafelblad wel goed in uw bestaande interieur passen. Daarom leveren wij liefst drie verschillende kwaliteiten eiken. Een blad bestellen is simpel: kies eerst de gewenste houtkwaliteit, voer de afmetingen in, selecteer een dikte en maak (evt.) nog een keuze uit de beschikbare extra opties.

Bij QATRINA bepaalt u alles helemaal zelf: een los tafelblad is mogelijk, maar ook een complete tafel. Hiervoor heeft u dan uiteraard nog wel een fraai onderstel of losse poten nodig. Daarom bieden wij op onze website ook een groot aantal houten en stalen onderstellen en poten aan. Zo stelt u heel eenvoudig zelf uw droomtafel samen ! Klik hier voor onze categorie ‘houten onderstellen‘ of hier voor onze ‘stalen onderstellen‘.

Neem gerust even contact met ons op indien u hulp nodig heeft: Team QATRINA helpt u graag !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tafelblad tonvormig ?