massief eikenhouten tafelblad op maat

massief eikenhouten tafelblad op maat

Een vol massief eikenhouten tafelblad op maat ? QATRINA !

Bestel online uw massief eikenhouten tafelblad op maat gewoon lekker relaxt vanaf de bank thuis. Wij hebben de beschikking over geavanceerde computergestuurde apparatuur waarmee iedere denkbare vorm gemaakt kan worden. Hou het simpel en bestel uw massief eikenhouten tafelblad op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig bij QATRINA !

Praktisch alle bij ons bestelde tafelbladen worden geleverd in eiken. Veel andere aanbieders maken gebruik van Europees eiken, maar wij maken onze eiken tafelbladen van het veel mooiere, lichte Slavonisch eiken. Stuk voor stuk FSC gekeurde tafelbladen en vanzelfsprekend allemaal duurzaam geproduceerd.

Massief Slavonisch eikenhout is in 3 kwaliteiten leverbaar: u kunt bij ons kiezen uit foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag zijn eventueel ook tafelbladen in andere houtsoorten mogelijk. Kijk hiervoor even op onze website: wij hebben daar een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst. Klik hier. Tafelbladen zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: in doorgaande lamellen of in vingerlas, in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Op aanvraag zijn andere diktes mogelijk.

Nieuw bij QATRINA: panelen en (tafel)bladen in eikenfineer. Fineer is nauwelijks van massief te onderscheiden en te bestellen tot en met een dikte van maar liefst 58 mm. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’.

Vrijwel niemand kan het leveren, maar wij maken het ‘gewoon’ voor u op maat: een prachtig tafelblad van kopshout. Verkrijgbaar in 6 centimeter dik massief Slavonisch eiken, maar op aanvraag meestal ook in een andere houtsoort. Klik hier voor ons kopshout en laat u verrassen.

Heeft u haast en dus snel panelen nodig ? Wij hebben ook massieve panelen in veelgevraagde afmetingen en diktes op voorraad in ons magazijn. Deze bezorgen wij doorgaans binnen een week. Kijk dus ook even bij onze categorie voorraadpanelen: klik hier.

 

 

massief eikenhouten tafelblad op maat

massief eikenhouten tafelblad op maat (foutvrij eiken)

 

Voordelig massief hout bestellen

Een fraai massief houten tafelblad, op maat voor u gemaakt en keurig thuis bij u afgeleverd: welkom bij QATRINA !
Online bestelt u helemaal zelf een rechthoekig of vierkant eiken tafelblad in foutvrije/noestvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. U kiest uit twee uitvoeringen: een tafelblad met doorgaande lamellen of een tafelblad in vingerlasuitvoering. Tafelbladen van kopshout leveren wij standaard in 60 mm. dik Slavonisch eiken.

Neem voor ingewikkelde vormen of ronde, ovale en grote tafelbladen even contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tafelblad op maat ?