massief eikenhouten tabletten

massief eikenhouten tabletten

U heeft massief eikenhouten tabletten nodig voor uw klus ? Bestel ze heel gemakkelijk vanaf de bank thuis bij QATRINA !

Heel gemakkelijk zelf bestellen, want voor massief eikenhouten tabletten hoeft u tegenwoordig de deur niet eens meer uit ! Praktisch elke gewenste vorm is mogelijk, want onze producenten werken met de allernieuwste machines.

Creëer uw eigen meubels en gebruik de massief eikenhouten tabletten om er uw zelf bedachte opbergkast mee te maken, of gebruik ze als fraai werkblad voor in de keuken of hobbyruimte.
Het merendeel wordt bij ons besteld in eiken. Wij gebruiken hiervoor het mooie Slavonisch eiken. Een van de hardere eikensoorten.
Het door ons gebruikte hout is speciaal op structuur en kleur geselecteerd, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en vanzelfsprekend FSC gekeurd.

De vol massief eiken tabletten zijn leverbaar in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken tabletten. Een andere houtsoort dan eiken is eventueel mogelijk op aanvraag. Een overzicht hiervan vindt u op onze website: klik hier. Wij leveren onze tabletten in twee verschillende uitvoeringen: tabletten in doorgaande lamellen en tabletten in vingerlas. Standaard in 20, 25, 30 of 40 mm. dikte, maar op aanvraag zijn andere diktes ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Absoluut uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: tabletten gemaakt van kopshout. Online in onze webwinkel te bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag doorgaans ook in een andere houtsoort. Klik hier om naar onze categorie kops eiken te gaan.

Snel houten tabletten nodig ? Wij hebben ook tabletten in courante afmetingen op voorraad. Deze kunnen wij meestal al binnen een week bij u thuis afleveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ?  Klik hier voor onze voorraadpanelen, of neem contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar.

 

 

 

massief eikenhouten tabletten

massief eikenhouten tablet (kops Slavonisch eiken)

 

Online vanaf de bank thuis uw houten tabletten bestellen ? QATRINA !

Supervoordelig en nog gemakkelijk ook: bestel massief eikenhouten tabletten op maat en wij leveren ze bij u thuis af ! Heel gewoon bij QATRINA.
Via onze online webwinkel bestelt u heel eenvoudig zelf uw vierkante of rechthoekige eikenhouten tabletten in noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout. U kiest hierbij voor doorgaande lamel of vingerlas.
Tabletten van kopshout zijn online in 60 millimeter dik eiken te bestellen. Neem voor afwijkende vormen en hele grote tabletten even contact met ons op.  

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten tabletten ?