massief eikenhouten plaat

massief eikenhouten plaat

Een massief eikenhouten plaat bestelt u tegenwoordig op maat gemaakt bij QATRINA !

Gemakkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken: een massief eikenhouten plaat helemaal op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig online bij QATRINA ! Omdat onze producenten met de allernieuwste houtbewerkingsmachines werken is in principe elke vorm mogelijk. Een massief eikenhouten plaat is onder andere geschikt om er uw eigen tv meubel van te maken, maar kan ook prima dienst doen als fraai werkblad voor in uw keuken.

Ongeveer 90% van de houten platen wordt besteld in eiken. Wij maken gebruik van Slavonisch eiken: een fraaie, lichte en keiharde eikensoort. Het door ons gebruikte hout is vanzelfsprekend allemaal FSC gekeurd.

Eiken platen leveren wij in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout. Andere houtsoorten leveren wij buiten onze website om op aanvraag. Een overzicht hiervan vindt u hier.

Twee uitvoeringen zijn mogelijk: u kiest uit platen in doorgaande lamellen en in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. U heeft een andere dikte nodig ? Deze zijn mogelijk op aanvraag. Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag.

Bent u op zoek naar iets speciaals, iets unieks ? Wij leveren ook platen gemaakt van kopshout: Op maat gemaakt en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA. Kopshout is bij ons leverbaar in 60 millimeter dik eiken, maar op aanvraag evt. ook in andere houtsoorten. Bent u geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze categorie kopshout.

Weinig tijd en snel houten platen nodig ? In ons magazijn hebben wij massief houten platen in standaardafmetingen op voorraad. Deze kunnen wij veelal binnen een (werk)week bij u thuis afleveren. Dus heeft u snel platen nodig, klik dan hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

 

massief eikenhouten plaat

massief eikenhouten plaat (kopshout eiken)

 

Vol massief houten platen bestelt u gewoon voordelig bij QATRINA !  

Eiken platen tegen kostprijs bij u afgeleverd, dat is QATRINA !
Prachtige rechthoekige of vierkante eiken platen bestelt u eenvoudig zelf in onze webwinkel. U kiest voor platen in doorgaande lamellen of in vingerlas, gemaakt van noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout. Een ovale of ronde uitvoering is mogelijk op aanvraag. 60 mm. dik massief kopshout is online te bestellen in Slavonisch eiken.

Neem even contact met ons op voor langere en bredere platen, of platen in speciale vormen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten plaat ?