massief eikenhouten plaat op maat

massief eikenhouten plaat op maat

Een vol massief eikenhouten plaat op maat bestelt u tegenwoordig online bij QATRINA !

Gemak dient de mens: een massief eikenhouten plaat op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Onze leveranciers werken allemaal met computergestuurde machines: zo goed als alle vormen zijn mogelijk.
Met een massief eikenhouten plaat op maat maakt u bijvoorbeeld uw eigen kast of u gebruikt de plaat ‘gewoon’ als werkblad voor in uw keuken of hobbykamer.

Circa 90 procent van de platen leveren wij gemaakt van eikenhout. Wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken: een mooie en lichte eikensoort. Het hout voor de platen wordt speciaal op uitstraling en kleur geselecteerd, is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

Platen van Slavonisch eiken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten: wij leveren noestvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Massief houten platen in een andere houtsoort zijn buiten de website om op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden.

U kiest uit twee mogelijke uitvoeringen: platen in doorgaande lamellen en platen in vingerlas, leverbaar in diktes van 20, 25, 30 of 40 millimeter. Op aanvraag zijn andere diktes te bestellen. Neem in dat geval even contact met ons op: Team QATRINA staat voor u klaar.

Een absoluut unieke verschijning en in de Benelux zo goed als nergens te vinden, maar bij QATRINA bestelt u ze ‘gewoon’ op maat gemaakt: kopshout platen. Verkrijgbaar in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook eventueel in een andere houtsoort. Nieuwsgierig geworden ? Klik hier voor ons kopshout.

U kunt niet wachten op ons maatwerk ? Wij hebben ook houten platen in veelgevraagde afmetingen op voorraad voor ongeduldige klanten. De levertijd bedraagt in dat geval ca. een werkweek. Interessant ? Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten plaat op maat

massief eikenhouten plaat op maat (kops eikenhout)

 

Uw massief houten platen bestelt u natuurlijk bij QATRINA !  

Eikenhouten platen op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs bij u thuis bezorgd ! Rechthoekige en vierkante platen bestelt u direct online in doorgaande lamellen of in vingerlas. U kiest hierbij uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken panelen. Ronde en ovale platen zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Kopshout leveren wij in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken. Mail of bel ons even indien u een speciale vorm of langere of bredere platen wenst: bij QATRINA kan (bijna) alles, dus laat u verrassen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten plaat op maat ?