massief eikenhouten panelen

massief eikenhouten panelen

Heeft u massief eikenhouten panelen nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze gemakkelijk vanuit uw luie stoel !

Heerlijk eenvoudig vanuit huis bestellen, want massief eikenhouten panelen bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Omdat onze professionele producenten over de modernste machines beschikken, kunnen zij elke vorm wel voor u realiseren.

Massief eikenhouten panelen gebruikt u bijvoorbeeld voor het zelf maken van meubels, maar ze zijn natuurlijk ook geschikt om als prachtige werkbladen in de keuken te fungeren. De meeste van de bij ons bestelde houten panelen worden besteld in eikenhout. Hiervoor gebruiken wij het veelgeprezen lichte Slavonisch eiken.

Het hout voor de panelen wordt door onze leveranciers allemaal op kleur en structuur geselecteerd, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

Eiken panelen maken wij in drie verschillende kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken panelen op maat. Panelen in andere houtsoorten zijn bij ons verkrijgbaar op aanvraag. Kijkt u hiervoor even op de website: wij hebben daar een handig overzicht van de overige leverbare houtsoorten geplaatst: klik hier.

De panelen zijn ook nog eens in twee uitvoeringen te bestellen: u kiest uit panelen in doorgaande lamellen en vingerlaspanelen. Standaard verkrijgbaar met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Heeft u net een andere dikte nodig ? Geen paniek: dat is in veel gevallen geen probleem. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Exclusief bij QATRINA op maat te bestellen: kopshout panelen. Online verkrijgbaar in 60 mm. dik massief eikenhout en op aanvraag eventueel ook te bestellen in een andere houtsoort en dikker. Klik hier voor onze kops eiken panelen.

U heeft haast ? Wij hebben ook veel eiken panelen in gangbare afmetingen en diktes op voorraad. De levertijd bedraagt in dat geval ca. een week. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten panelen

massief eikenhouten panelen

 

Houten panelen bestellen ? Bestel ze eenvoudig online bij QATRINA !  

Vergeet het sjouwen, op maat zagen, schuren en schaven ! Bestel gewoon op maat bij QATRINA !

Online kunt u vierkante of rechthoekige eiken panelen op maat bestellen in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Ons kops is online verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken.
Neem contact met ons op indien u een andere vorm of (veel) grotere panelen nodig hebt, want dat is uitsluitend mogelijk op aanvraag. 

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten panelen ?