massief eikenhouten meubelpanelen

massief eikenhouten meubelpanelen

Bestel uw massief eikenhouten meubelpanelen gewoon op maat gemaakt bij QATRINA !

Zelf een meubel ontworpen en nu op zoek naar massief eikenhouten meubelpanelen ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want bij QATRINA bestelt u ze online vanuit uw luie stoel thuis.
Prachtige houten meubelpanelen op maat voor u gemaakt in elke gewenste afmeting en vorm ! U kunt er dus meteen mee aan de slag !

Een jarenlange samenwerking met voordelige leveranciers in het buitenland staat garant voor scherpe inkoopprijzen. Daardoor kunnen wij onze houtproducten weer scherp aanbieden. Doe hier dus uw voordeel mee !

Schitterende massief eikenhouten meubelpanelen bestelt u gewoon online op maat in de afmetingen en dikte die u nodig heeft. U kunt kiezen uit drie eikenkwaliteiten in doorgaande lamellen en in vingerlas: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Rechthoekig en vierkant kan direct via onze website, een andere vorm als rond, ovaal of ellips is mogelijk buiten de website om. Heel speciale vormen zijn mogelijk op aanvraag.

Onze leveranciers zorgen voor een gegarandeerd duurzame productie: al het door ons gebruikte hout is tevens FSC gekeurd. Een internationaal keurmerk voor een verantwoord bosbeheer en alleen de allerbeste kwaliteit.

De eiken meubelpanelen worden gemaakt van exclusief Slavonisch eiken: een schitterende, harde eikensoort die met name in Oost Europa veel voorkomt. De eikenbomen groeien daar door de koude winters veel langzamer dan hier, waardoor het hout zeer hard wordt.

Meubelpanelen in andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Op onze website hebben wij een overzicht van de mogelijkheden geplaatst. Onze andere houtsoorten zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar: neem dus even contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Ook ongeduldige klanten kunnen wij helpen: wij hebben namelijk ook een groot aantal panelen op voorraad. Deze moet u dan wel zelf nog op maat (laten) zagen. klik hier voor onze categorie voorraadpanelen.

 

 

 

massief eikenhouten meubelpanelen

 

Vol massief hout in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Computergestuurd op maat gemaakt m.b.v. de allernieuwste freesmachines. Relaxt vanaf de bank thuis meubelpanelen bestellen in doorgaande lamellen of in vingerlas in diktes van 20, 25, 30 of 40 mm. Bij QATRINA is het allemaal mogelijk !

In onze webwinkel kunt u tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed bestellen, maar op aanvraag zijn ook langere en/of bredere meubelpanelen leverbaar. Neem hiervoor contact met ons op. Meubelpanelen in een andere houtsoort op aanvraag. Klik hier voor een overzicht.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten meubelpanelen ?