massief eikenhouten meubelpaneel

massief eikenhouten meubelpaneel

Zelf aan het klussen en een massief eikenhouten meubelpaneel nodig ? Bestel het vanaf de bank thuis bij QATRINA !

Heerlijk relaxt thuis bestellen, want een massief eikenhouten meubelpaneel bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Onze leveranciers werken met computergestuurde machines waarmee zo goed als elke denkbare vorm te realiseren is.

Een massief eikenhouten meubelpaneel gebruikt u bijvoorbeeld om er zelf meubels van te maken, maar is uiteraard ook geschikt om als werkblad in de keuken dienst te doen. Meer dan 90% van de door onze klanten bestelde panelen wordt besteld in eikenhout. Wij gebruiken het prachtige, keiharde Slavonisch eiken. Het hout wordt speciaal op kleur en uitstraling geselecteerd en is vanzelfsprekend allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

Eiken leveren wij in drie kwaliteiten: u heeft de keuze uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Ook panelen in andere houtsoorten dan Slavonisch eiken zijn mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Neem gerust even een kijkje op de website: wij hebben daar een overzicht van de andere leverbare houtsoorten geplaatst: klik hier. Meubelpanelen kunt u bij ons in twee uitvoeringen bestellen: in doorgaande lamellen en in zogenaamde vingerlas uitvoering. Standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. Een andere dikte is mogelijk op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op.

Zo goed als nergens anders te vinden, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat: exclusieve panelen van kopshout. Online leverbaar in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag doorgaans ook verkrijgbaar in andere houtsoorten en dikker. Klik hier voor onze categorie kops eiken panelen.

Voor klanten met veel haast hebben wij ook panelen in courante afmetingen en diktes op voorraad. Deze kunnen wij razendsnel bij u afleveren: meestal al binnen een (werk)week. Geïnteresseerd ?  Klik dan hier voor onze categorie voorraadpanelen of neem contact met ons op voor de laatste stand van zaken betreffende onze voorraad.

 

 

massief eikenhouten meubelpaneel

massief eikenhouten meubelpaneel (kops eikenhout)

 

Bestel meubelpanelen op maat gewoon vanuit uw luie stoel thuis !  

Niks geen gesjouw en gesleep meer: bestel online op maat en wij leveren ze thuis bij u af ! Heel gewoon bij QATRINA. Via onze webwinkel bestelt u vierkante of rechthoekige eikenhouten panelen op maat in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Exclusieve kopshout panelen leveren wij via de website in 60 millimeter dik Slavonisch eiken. Neem contact met ons op indien u een afwijkende vorm of grotere panelen wilt bestellen: dit is uitsluitend mogelijk op aanvraag. 

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten meubelpaneel ?