massief eikenhouten keukenfrontjes op maat

massief eikenhouten keukenfrontjes op maat

Toevallig op zoek naar massief eikenhouten keukenfrontjes op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Voor vriendelijk geprijsde massief eikenhouten keukenfrontjes op maat moet u bij QATRINA zijn ! De keukenfrontjes worden door ons tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Onze eigen koeriersdienst bezorgt ze daarna tegen kostprijs bij thuis !
Niets is ons te gek: wij maken hele kleine keukenfrontjes, maar ook voor hele grote draaien wij onze hand niet om. Met onze vol massief eikenhouten keukenfrontjes op maat wordt het (weer) gezellig in uw keuken: u kunt ze gebruiken om uw huidige fronten te vervangen, maar ook wanneer u een geheel nieuwe (IKEA) keuken wilt plaatsen.

Wij frezen onzichtbaar gelakte stalen strippen in om kromtrekken van het hout te voorkomen. Dit is standaard bij onze keukendeuren, maar doen wij ook bij keukenfronten die niet goed op een vlakke achter/ondergrond bevestigd kunnen worden.

Onze eikenhouten frontjes worden gemaakt van Slavonisch eiken: een beduidend hardere houtsoort dan het in België en Nederland veel voorkomende Europees eiken. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in gebieden waar het ’s winters zeer streng kan vriezen: de eikenbomen groeien hierdoor heel langzaam, met een keiharde houtsoort als gevolg.

Door ons geleverde keukenfrontjes zijn altijd FSC gecertificeerd: een internationaal keurmerk voor duurzaam gekweekt hout. Slavonisch eiken is verkrijgbaar in noestvrije/foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Frontjes in een andere houtsoort dan eiken leveren wij desgewenst op aanvraag: u vindt hier een overzicht van de mogelijkheden.

Dik eikenfineer

Een volwaardig en voordelig geprijsd alternatief voor massieve keukenfrontjes zijn frontjes in eikenfineer. Vandaag de dag met het blote oog vrijwel niet meer van massief houten frontjes te onderscheiden. U kunt bij ons fineer op maat bestellen in noestvrij/foutvrij en rustiek eikenkwaliteit. Voor meer informatie klik hier, maar u kunt uiteraard ook even contact met ons opnemen.

 

 

 

massief eikenhouten keukenfrontjes op maat

QATRINA, voor meer dan alleen massief hout 

Wij gaan verder dan de meeste andere leveranciers.
U bent niet echt handig met boormachine en kwast ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij kunnen ook de benodigde scharnierboringen voor de keukendeurtjes er voor u uitfrezen en de fronten en deuren helemaal kant en klaar gelakt of geolied bij u afleveren !

Voor nostalgisch ingestelde klanten zijn onze paneeldeuren en -fronten het overwegen waard. Op aanvraag leverbaar in meerdere uitvoeringen. Neem gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukenfrontjes op maat ?