massief eikenhouten keukenfronten

massief eikenhouten keukenfronten

Massief eikenhouten keukenfronten voor interessante prijzen ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Voordelig mooie massief eikenhouten keukenfronten bestellen ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij leveren ze exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig en bezorgen ze tegen kostprijs. Elke afmeting is mogelijk: het maakt ons niet uit of het superkleine of juist megagrote fronten moeten worden !

Succes gegarandeerd met massief eikenhouten keukenfronten: u gebruikt ze als nieuwe fronten voor uw bestaande keuken of monteert ze op een geheel nieuwe keuken. Het kan beide.

Hout wil van nature kromtrekken: om dit te voorkomen frezen wij onzichtbaar gelakte stalen strippen in. Bij de deuren is dit standaard, maar ook fronten die niet deugdelijk op een vlakke achtergrond kunnen worden bevestigd, krijgen deze extra versteviging. De deuren en fronten blijven zo gegarandeerd recht. In de meeste gevallen zal er door het bijkomende gewicht van de strippen wel een extra scharnier voor de deuren noodzakelijk zijn. Een punt van aandacht indien u deze zelf wilt monteren.

Wij maken onze keukenfronten en -deuren van prachtig Slavonisch eikenhout: een veel hardere houtsoort dan het in Nederland en België veelgebruikte Europees eiken. Slavonisch eikenhout groeit voornamelijk in Oost Europa. Door de ijskoude winters daar groeit het maar heel langzaam. Zo ontstaat een zeer harde houtsoort.
Onze eiken keukenfronten zijn zonder uitzondering FSC gecertificeerd: een keurmerk voor duurzaam gekweekt hout. Wij leveren keukenfronten in foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenkwaliteit. Andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor de mogelijkheden of bel of mail ons.

Massief, maar ook fineer is mogelijk bij QATRINA

Zeker een goed en voordelig alternatief voor massief houten fronten en deuren zijn onze fronten en deuren in eikenfineer uitvoering. Tegenwoordig is fineer met het blote oog nauwelijks van massief hout te onderscheiden, maar wel zeer interessant geprijsd. Slavonisch eiken fronten en -deuren in fineer zijn te bestellen in foutvrije en rustieke kwaliteit. Klik hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

massief eikenhouten keukenfronten

Ook kant en klaar is mogelijk

Geen zin om zelf nog aan de slag te moeten met boormachine en/of kwast ? Geen probleem, want u kunt de sparingen voor de scharnieren al laten aanbrengen en wij kunnen de fronten kant en klaar geolied of gelakt bij u afleveren !

Zoekt u wat meer nostalgie ? Wij leveren ook paneelfronten en -deuren op maat. Bel of mail ons hiervoor gerust.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukenfronten ?