massief eikenhouten keukenfronten op maat

massief eikenhouten keukenfronten op maat

Op zoek naar massief eikenhouten keukenfronten op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Interessant geprijsde massief eikenhouten keukenfronten op maat bestellen ? Dan bent u aan het goede adres bij QATRINA ! Alles wordt door ons op maat tot op de mm. nauwkeurig gemaakt en tegen kostprijs bij u afgeleverd !
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel maken: hele kleine fronten, maar ook hele grote zijn hoegenaamd geen probleem. Met massief eikenhouten keukenfronten op maat creëert u een gezellige sfeer in uw keuken: of u ze nou gebruikt als nieuwe keukenfronten voor uw huidige keuken of ze gebruikt voor een compleet nieuwe.

Van nature wil hout kromtrekken: daarom frezen wij onzichtbaar stalen strippen in. Een standaardprocedure bij onze deuren, maar ook voor fronten die moeilijk op een vlakke achtergrond kunnen worden bevestigd. Op deze wijze is kromtrekken uitgesloten en blijft alles keurig recht.

Eikenhouten keukenfronten leveren wij in schitterend Slavonisch eikenhout: Slavonisch eiken is een veel hardere eikensoort dan het in de Benelux veel aangeboden Europees eiken. Omdat Slavonisch eiken in gebieden groeit waar het in de winter streng kan vriezen, groeien de bomen maar erg langzaam en wordt het hout keihard.

Al onze massief houten fronten zijn FSC gecertificeerd: een keurmerk voor milieuvriendelijk gekweekt hout. Wij leveren Slavonisch eiken in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Op aanvraag zijn evt. fronten in een andere houtsoort mogelijk. Voor een overzicht klik hier.

Massief hout, maar ook fineer

Absoluut een volwaardig en zeer interessant geprijsd alternatief voor massief houten keukenfronten zijn onze fronten in dik eikenfineer. Met het blote oog vandaag de dag vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Fineerfronten en – deuren leveren wij in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken kwaliteit. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer op maat’ of neem voor meer informatie even contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten keukenfronten op maat

QATRINA gaat verder dan veel anderen 

QATRINA gaat verder, dus heeft u geen zin om nog met de boormachine of kwast aan de slag te moeten ? Dan zit u goed bij ons, want wij kunnen evt. ook al de scharnierboringen er voor u uitfrezen en de keukenfronten helemaal kant en klaar gelakt of geolied bij u thuis bezorgen !

Bent u op zoek naar nog meer gezelligheid in uw keuken ? Dan zijn onze paneelfronten wellicht iets voor u. Bel of mail ons in dat geval even.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukenfronten op maat ?