massief eikenhouten keukendeuren

massief eikenhouten keukendeuren

Voor massief eikenhouten keukendeuren bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

Voor prachtige vol massief eikenhouten keukendeuren zit u goed bij QATRINA ! Wij maken alles stuk voor stuk op maat en dat alles tot op de millimeter nauwkeurig. Uw bestelling wordt vervolgens door onze koeriersdienst tegen een geringe vergoeding bij u thuis afgeleverd.
Wij werken met de allernieuwste computergestuurde apparatuur waarmee hele kleine, maar ook hele grote keukendeuren gemaakt kunnen worden. Gun uzelf meer sfeer in de keuken en ga voor vol massief eikenhouten keukendeuren van QATRINA ! Want of u ze nou gebruikt ter vervanging van uw huidige keukendeuren of voor een compleet nieuwe keuken: wij maken ze gewoon op maat voor u !

Standaard frezen wij onzichtbaar stalen strippen in de keukendeuren: zo kan het hout niet meer kromtrekken. In veel gevallen is dit voor de bijbehorende fronten niet nodig, maar fronten die niet deugdelijk op een vlakke ondergrond kunnen worden krijgen dezelfde behandeling.

Wij werken met een aanmerkelijk hardere houtsoort dan het veel aangeboden Europees eiken: Onze eiken keukendeuren worden allemaal gemaakt van Slavonisch eiken. Deze eikensoort groeit hoofdzakelijk in regio’s waar het in de winter heel erg koud kan zijn waardoor de bomen heel langzaam groeien en een heel harde houtsoort ontstaat.

Het door ons gebruikte hout is FSC gecertificeerd: een garantie voor een verantwoord bosbeheer.
Slavonisch eikenhout kunnen wij leveren in noestvrije/foutvrije, licht rustieke en rustieke eikenkwaliteit. Massief houten keukendeuren in andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier.

Eikenfineer

Eikenfineer is een volwaardig en goedkoper alternatief voor massieve deuren en door sterk verbeterde technieken tegenwoordig nog nauwelijks van massieve keukendeuren te onderscheiden. Wij leveren eikenfineer op maat in foutvrije en rustieke kwaliteit in verschillende diktes. Bezoek onze website (klik hier), of neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten keukendeuren

QATRINA gaat verder

U bent niet handig met kwast en freesmachine ? Geen probleem, want QATRINA gaat (veel) verder dan de meeste andere leveranciers: wij kunnen bijvoorbeeld ook al de scharnier boringen voor de deuren voor u uitfrezen en de deuren helemaal kant en klaar gelakt of geolied bij u thuis afleveren ! Allemaal geen probleem bij QATRINA.

Naast onze vlakke keukendeuren kunt u bij ons ook terecht voor nostalgische paneeldeuren en -fronten. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar in meerdere fraaie uitvoeringen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukendeuren ?