massief eikenhouten keukenbladen

massief eikenhouten keukenbladen

Massief eikenhouten keukenbladen bestelt u voordelig bij QATRINA

Vergeet het langdurig zoeken en sjouwen: bij ons bestelt u massief eikenhouten keukenbladen heel relaxt online vanaf de bank thuis.
Omdat wij met de allernieuwste machines werken is vrijwel iedere vorm door ons te maken. Bestel dus voordelig massief eikenhouten keukenbladen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt bij QATRINA

Zo’n 95 procent van de door ons gemaakte keukenbladen wordt besteld in eiken. Veel andere aanbieders gebruiken Europees eiken, maar wij maken onze bladen van het veel mooiere en hardere Slavonisch eiken. Het hout voor de bladen wordt allemaal op kleur en samenstelling geselecteerd, is absoluut duurzaam geproduceerd en altijd voorzien van het FSC keurmerk.

De keukenbladen leveren wij in drie verschillende houtkwaliteiten: u kunt kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Een andere houtsoort dan Slavonisch eiken is mogelijk op aanvraag. Op de website treft u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier.
Twee uitvoeringen zijn mogelijk: keukenbladen in doorgaande lamellen en keukenbladen in vingerlas. U kiest uit een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Op aanvraag zijn tussenliggende diktes mogelijk.

Ook voor dikkere keukenbladen bent u aan het juiste adres bij QATRINA, want wij leveren ook eikenfineer t/m maar liefst een dikte van 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat‘.

Zoekt u een keukenblad dat vrijwel niemand anders heeft ? Denk dan eens aan een keukenblad van prachtig kopshout. Via de site leveren wij kopshout in 60 millimeter dik massief Slavonisch eiken. Een andere houtsoort is doorgaans ook mogelijk op aanvraag. Klik hier voor onze categorie ‘kopshout‘.

Voor heel ongeduldige klanten hebben wij ook nog massief houten panelen in courante afmetingen en diktes op voorraad. Normaal gesproken heeft u een voorraadpaneel al binnen een (werk)week in huis. Klik hier om naar onze voorraadpanelen te gaan, of neem direct contact met ons op.

 

 

massief eikenhouten keukenbladen

Voordelig een houten blad op maat bestellen ? Welkom bij QATRINA !

Een schitterend eikenhouten keukenblad op maat voor u gemaakt en keurig bij u thuis afgeleverd.
Bestel via onze website helemaal zelf een vierkant of rechthoekig keukenblad in doorgaande lamellen of in vingerlas. U kiest uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Een kopshout keukenblad leveren wij online in 6 centimeter dik eiken.

Ovale, ronde, (hele) grote bladen en bladen in speciale vormen zijn mogelijk op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukenbladen ?