massief eikenhouten keukenblad

massief eikenhouten keukenblad

Een prachtig massief eikenhouten keukenblad op maat van QATRINA

Bestel het voordelig online: een massief eikenhouten keukenblad. Praktisch elke gewenste vorm is mogelijk doordat onze leveranciers met de allernieuwste machines werken. Een massief eikenhouten keukenblad is een ware aanwinst voor uw keuken. Eikenhouten bladen worden verreweg het meest bij ons geleverd. Wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken: een van de hardere houtsoorten die van nature goed bestand is tegen eventueel kromtrekken.
Het door ons gebruikte hout wordt allemaal op structuur en kleur geselecteerd en is stuk voor stuk duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een garantie voor een verantwoorde houtkap.

U kiest uit drie verschillende kwaliteiten eikenhout: wij leveren foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken.
Ook zijn andere houtsoorten leverbaar op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website: klik hier voor onze categorie andere houtsoorten. Twee uitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren eikenhout in doorgaande lamel en in vingerlas in 20, 25, 30 of 40 mm. dik, maar op aanvraag zijn eventueel ook andere diktes mogelijk. bel of mail ons in dat geval even.

Op zoek naar iets unieks ? Iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Wij leveren ook keuken- en tafelbladen gemaakt van kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar buiten onze webwinkel om ook in andere houtsoorten. Klik hier voor de categorie kops eikenhout.

Snel eiken nodig en dus geen tijd om op maatwerk te wachten ? Wij hebben ook onbehandelde eiken panelen op voorraad in verschillende standaardafmetingen en diktes. Doorgaans heeft u deze dan al binnen een week in huis. Klik hier voor onze voorraadpanelen, of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten keukenblad

massief eikenhouten keukenblad (kops eiken)

 

Lekker relaxt vanaf de bank thuis een keukenblad bestellen ? Dat kan voordelig bij QATRINA !

Veel gemakkelijker kunnen wij het u niet maken: online een massief eikenhouten keukenblad op maat bestellen dat gewoon thuis bij u bezorgd wordt ! In onze webwinkel bestelt u vierkante of rechthoekige bladen in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas. Kopshout keukenbladen zijn via de website in 60 mm. dik Slavonisch eiken te bestellen.

Speciale vormen en XL keukenbladen zijn mogelijk op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op. 

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten keukenblad ?