massief eikenhouten kastdeurtjes

massief eikenhouten kastdeurtjes

Voordelig massief eikenhouten kastdeurtjes bestellen ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig: voor vol massief eikenhouten kastdeurtjes moet u bij QATRINA zijn ! Wij bezorgen ze tegen kostprijs bij u thuis: u hoeft er deur niet voor uit !

Wij werken met vaste professionele leveranciers in Oost Europa: deze hebben de beschikking over computergestuurde freesmachines waarmee elke gewenste vorm en afmeting gemaakt kan worden. Dus of u nou kleine deurtjes of juist hele grote deuren nodig heeft, het kan allemaal bij QATRINA !
Meer warmte en gezelligheid in uw keuken of badkamer ? Kies dan voor massief eikenhouten kastdeurtjes. Ze zijn geschikt als vervanging van uw huidige (versleten) kastdeuren, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een compleet nieuwe (IKEA)keuken wilt (laten) plaatsen.

Onze houten kastdeurtjes worden standaard voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen: zo wordt voorkomen dat ze na verloop van tijd kromtrekken. Doorgaans is dit bij de bijbehorende frontjes niet nodig, maar als ze niet op een deugdelijke wijze op een vlakke achterwand bevestigd kunnen worden, worden deze ook voorzien van stalen strippen.

Het door ons gebruikte hout is veel harder dan het veelgebruikte Europees eikenhout: wij maken onze kastdeurtjes namelijk van prachtig Slavonisch eiken. Deze eikensoort groeit in Oost Europa waar het in de winter flink kan vriezen. Het hout groeit hierdoor erg langzaam en wordt zo keihard.

Alles is bij ons FSC gecertificeerd, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en op maat verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenkwaliteit. Kastdeurtjes in een andere houtsoort op aanvraag. U vindt hiervan op onze website een overzicht: klik hier.

Ook eikenfineer is mogelijk

Kastdeurtjes van eikenfineer zijn een voordelig(er), volwaardig alternatief en nauwelijks van massief te onderscheiden. Eikenfineer leveren wij op maat in foutvrij en rustiek in meerdere gangbare diktes. Kijk gerust even op de website, maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

 

 

 

massief eikenhouten kastdeurtjes

Meer dan alleen maatwerk ? QATRINA !

Zelf aan de slag met kwast en bovenfrees is niet uw ding ? QATRINA gaat verder ! Bij ons kunt u namelijk ook de boringen voor de scharnieren al laten uitfrezen en de kastdeurtjes eventueel al helemaal kant en klaar in de lak of houtolie bestellen !

Voor mensen die vlakke deurtjes nog niet sfeervol genoeg vinden leveren wij op aanvraag ook nog paneeldeuren en -frontjes in meerdere uitvoeringen. Neem voor de verschillende mogelijkheden even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten kastdeurtjes ?