massief eikenhouten kastdeuren

massief eikenhouten kastdeuren

Gemakkelijk en voordelig massief eikenhouten kastdeuren bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Precies op maat in de afmetingen die u nodig heeft: massief eikenhouten kastdeuren bestelt u gemakkelijk en heel voordelig bij QATRINA ! Onze eigen bezorgdienst levert ze daarna keurig bij u thuis af. U bestelt gewoon vanuit uw luie stoel !

Door een jarenlange samenwerking met onze producenten in voornamelijk Oost Europa, kunnen wij onze kastdeuren extra scherp aanbieden. Onze leveranciers beschikken over geavanceerde freesmachines: hiermee kunnen zij iedere gewenste vorm en afmeting realiseren. Het kan bij QATRINA; hele kleine, maar ook hele grote kastdeuren op maat gemaakt !

Indien u op zoek bent naar een warme gezellige sfeer in uw woon-, slaapkamer, badkamer of keuken, dan zijn massief eikenhouten kastdeuren zeker iets voor u. Het maakt niet uit of u ze gebruikt ter vervanging van uw bestaande deuren of dat u ze gebruikt voor een geheel nieuwe kastenwand, keuken of badkamer.

Onze massieve kastdeuren voorzien wij standaard van geheel onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen om te voorkomen dat ze kunnen kromtrekken. In de meeste gevallen is dit voor de fronten niet nodig, mits deze goed en vlak bevestigd kunnen worden. Anders worden ook hier strippen in aangebracht.

Eikenhouten kastdeuren worden door ons geleverd in Slavonisch eiken: een zeer harde en mooie lichte eikensoort die veel voorkomt in Oost Europa. Omdat het daar in de winter zeer koud kan worden, groeien de bomen heel langzaam en wordt het hout keihard. Onze deuren zijn FSC gecertificeerd, duurzaam geproduceerd en verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Deuren in andere houtsoorten op aanvraag. Voor een overzicht klik hier.

Eikenfineerdeuren

Ook kastdeuren in dik eikenfineer zijn mogelijk: een vriendelijk geprijsd, volwaardig alternatief voor massief. Eikenfineerdeuren en -fronten kunt u op maat bestellen in foutvrije en rustieke kwaliteit. Kijk op de website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten kastdeuren

Wij leveren meer dan alleen maatwerk !

Bij QATRINA kunt u ook de boringen voor de scharnieren alvast laten uitfrezen en de deuren desgewenst helemaal kant en klaar in een professionele lak of houtolie bestellen ! Zo hoeft u er zelf niets meer aan te doen en zijn ze gereed om af te (laten) hangen.

Op aanvraag leveren wij ook paneeldeuren en -fronten in diverse uitvoeringen voor diegenen die vlakke deuren nog niet sfeervol genoeg vinden. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten kastdeuren ?