massief eikenhouten kastdeuren op maat

massief eikenhouten kastdeuren op maat

Voordelig en heel eenvoudig massief eikenhouten kastdeuren op maat bestellen ? Geen probleem bij QATRINA !

Helemaal exact in de afmetingen die u wenst: massief eikenhouten kastdeuren op maat bestelt u voordelig en heel eenvoudig bij QATRINA ! Keurig bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst !

Door onze lange samenwerking met producenten buiten Nederland kunnen wij ook in deze dure tijden onze deuren nog steeds voor scherpe tarieven aanbieden. Onze producenten beschikken stuk voor stuk over professionele cnc freesmachines: iedere gewenste vorm en afmeting is hiermee te realiseren. Superkleine, maar ook supergrote deuren: het kan allemaal !

Uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken kan wel wat extra sfeer en warmte gebruiken ? Denk dan eens aan massief eikenhouten kastdeuren op maat van QATRINA. Of u ze nou gebruikt voor een geheel nieuwe kastenwand, keuken of badkamer of ter vervanging van de huidige deuren: succes gegarandeerd !

Massief houten deuren voorzien wij altijd van geheel onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. Zo wordt voorkomen dat de deuren na verloop van tijd gaan kromtrekken. Voor de bijhorende fronten is dit in de meeste gevallen niet nodig, maar alleen als de fronten goed en vlak kunnen worden bevestigd.

Wij leveren de deuren gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout: een heel harde, lichte houtsoort die voornamelijk gekweekt wordt in Oost Europa. In de winter kan het daar streng vriezen: het hout groeit daarom heel langzaam en wordt zo keihard.

Alles gegarandeerd FSC gecertificeerd, milieuvriendelijk gekweekt en geproduceerd en te bestellen in een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Massief houten kastdeuren in een andere houtsoort dan eiken op aanvraag. Klik hier voor een overzicht.

Voordelige fineerdeuren

Bij QATRINA kunt u ook deuren in fineer bestellen: interessant geprijsd en een volwaardig alternatief voor massieve deuren. Fineerdeuren leveren wij in foutvrij en rustiek eiken. Kijk op de website of neem voor meer info contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhouten kastdeuren op maat

Meer dan maatwerk

U kunt bij ons ook al de scharnierboringen laten uitfrezen en wij kunnen de kastdeuren ook al helemaal kant en klaar professioneel gelakt of geolied bij u afleveren ! U hoeft er dan zelf niks meer aan te doen: ze zijn klaar om te bevestigen !

Vindt u onze vlakke kastdeuren niet sfeervol genoeg ? Op aanvraag leveren wij ook paneeldeuren en -fronten in diverse uitvoeringen. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten kastdeuren op maat ?