massief eikenhout op maat

massief eikenhout op maat

Schitterend massief eikenhout op maat voor u gemaakt 

Gewoon online bestellen: voor massief eikenhout op maat zit u helemaal goed bij QATRINA !
Zo goed als iedere vorm is mogelijk, want onze producenten werken allemaal met hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Maak er zelf uw eigen meubels van en gebruik het massief eikenhout op maat bijv. om er uw zelf ontworpen tv meubel mee te maken of maak er uw eigen kookeiland van.

Eikenhout wordt het meest bij ons besteld. Hiervoor maken wij gebruik van het fraaie Slavonisch eiken: een zeer harde houtsoort die van zichzelf al heel goed bestand is tegen kromtrekken. Het gebruikte hout wordt stuk voor stuk op kwaliteit en kleur uitgezocht, is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien FSC gekeurd. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer.

Eikenhout leveren wij in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst: klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten. U heeft de keuze uit twee verschillende uitvoeringen: wij leveren eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Op aanvraag zijn andere diktes te bestellen. bel of mail ons hiervoor even.

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: panelen, werkbladen en tafelbladen van kopshout. Online te bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar buiten de website om evt. ook in een andere houtsoort. Klik hier voor ons kops eikenhout.

(Heel) snel massief eiken nodig ? Dat kan, want wij hebben ook eikenhout op voorraad in courante afmetingen en diktes. Deze kunnen wij veelal binnen een week bij u afleveren. Klik hier voor onze voorraadpanelen, of neem contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

 

massief eikenhout op maat

massief eikenhout op maat (kops eiken)

 

Vanaf de bank thuis hout bestellen ? Welkom bij QATRINA !

Zo eenvoudig kan het zijn: bestel massief hout op maat online en wij bezorgen het bij u thuis ! Via de webwinkel bestelt u verrassend eenvoudig vierkant of rechthoekig eikenhout in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering. Kopshout is online in 6 centimeter dik eiken te bestellen.

Voor speciale vormen en grotere afmetingen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.  

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief eikenhout op maat ?