massief eikenhout op maat gemaakt

massief eikenhout op maat gemaakt

Prachtig massief eikenhout op maat gemaakt ?  Bestel het eenvoudig bij QATRINA !

Zelf een meubel ontworpen en massief eikenhout op maat gemaakt nodig ? Dan kunt u nu wel stoppen met zoeken, want bij QATRINA bestelt u het heel gemakkelijk online !

Al jarenlang maken wij eikenhout op maat voor onze klanten. Elke gewenste afmeting en vorm is mogelijk ! Wij werken samen met professionele, voordelige producenten in Oost Europa en zijn daarom in staat om voor interessante prijzen in te kopen. Zo kunnen wij onze verkoopprijzen ook laag houden.

Vol massief eikenhout op maat gemaakt bestelt u online in de afmetingen, dikte en kwaliteit die u prefereert.
Andere vormen als rond, ovaal of ellips zijn ook mogelijk buiten de website om. Neem gerust even contact met ons op als u speciale wensen heeft, want wij werken met de allernieuwste machines: iedere vorm kan gemaakt worden !  Het hout wordt allemaal duurzaam geproduceerd en is zonder uitzondering FSC gekeurd. Een keurmerk voor de beste kwaliteit en een verantwoord bosbeheer.

Onze panelen worden gemaakt van het exclusieve Slavonisch eiken: een schitterende harde eikensoort die zijn oorsprong vindt in Oost Europa. Door de veel koudere winters in deze omgeving groeien de eikenbomen erg langzaam. Hierdoor liggen de jaarringen erg dicht op elkaar en ontstaat een keiharde houtsoort.

Naast eikenhout zijn andere houtsoorten op aanvraag mogelijk. Op onze website hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier. Helaas zijn niet alle houtsoorten het hele jaar rond verkrijgbaar. Bel of mail ons even voor de actuele beschikbaarheid. Wij leveren eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met 40 mm. dik in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit.

U kunt niet wachten op maatwerk ? Wij hebben ook panelen op voorraad. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

 

 

massief eikenhout op maat gemaakt

 

Schitterend Slavonisch eikenhout, maar ook een andere houtsoort is evt. mogelijk

Prachtig massief eikenhout, allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat met behulp van de allernieuwste freesmachines. Vanuit uw luie stoel massief eikenhout bestellen in vingerlas of doorgaande lamel. Bij QATRINA kan het gewoon !

U kunt bij ons eikenhout bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Wij leveren op aanvraag langer en breder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Massief hout in andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht.

Bent u geïnteresseerd in ons massief eikenhout op maat gemaakt ?