massief eikenhout doorgaande lamel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Vol massief eikenhout doorgaande lamel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

In Nederland en België kunnen maar weinigen het leveren: massief eikenhout doorgaande lamel, op maat gemaakt in iedere gewenste vorm, tot op de millimeter nauwkeurig.

Ons prachtige massief eikenhout doorgaande lamel wordt speciaal op kleur en structuur geselecteerd, waardoor uitsluitend het allermooiste hout overblijft.
Slavonisch eikenhout is een heel harde houtsoort, en van nature daarom al zeer goed bestand tegen kromtrekken en torderen.

Alleen de allerbeste houtkwaliteiten, omdat wij met minder geen genoegen nemen. Daarnaast is voor ons een duurzame productie heel belangrijk. Onze producten zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd.

In onze online webwinkel kunt u foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bestellen. Bij QATRINA kunt u echter ook terecht voor een heleboel andere houtsoorten. Ga hiervoor even naar het overzicht op onze website, of neem contact met ons op.

Wij leveren vol massief eiken in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met 40 millimeter dikte. Standaard verkrijgbaar in een aantal diktes, maar tussenliggende diktes zijn op aanvraag ook mogelijk. Naast hout in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook kopshout. Vanzelfsprekend leverbaar in eiken, maar ook in nog veel meer andere houtsoorten.

 

 

 

massief eikenhout doorgaande lamel

Massief eikenhout doorgaande lamel

 

Massief houten panelen en tafelbladen op maat gemaakt, in elke gewenste vorm en afmeting

QATRINA doet het anders: wij maken houten panelen en (tafel)bladen op maat. Andere houtleveranciers zagen veelal voorraad panelen op maat voor hun klanten. Deze zullen er echter nooit hetzelfde uitzien als op maat gemaakte panelen, omdat de evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen bruut is doorbroken. Laat een evenwichtige verdeling van de lamellen nou juist een punt zijn, waar wij extra aandacht aan schenken.

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief eiken doorgaande lamel ?