massief eiken wandmeubel

massief eiken wandmeubel

Kant en klaar of nog onbehandeld te bestellen: ook voor een massief eiken wandmeubel kunt u bij QATRINA terecht

Verkrijgbaar in 4 verschillende modellen in diverse lengtes en hoogte- en breedtematen: bij QATRINA kunt u sinds kort ook terecht voor een fraai massief eiken wandmeubel ! Zeer interessant geprijsd en gemaakt van vol massief hout !
De wandmeubels kunt u eventueel zelf verder behandelen, maar kant en klaar om te monteren kan ook. Wij leveren ze dan geheel blank mat gelakt of geolied met een professionele twee componenten houtolie. Wij werken met Rubio Monocoat: een zeer goed beschermende olie afkomstig uit de parketindustrie en leverbaar in transparant, maar ook in heel veel kleuren.

Uitsluitend het allerbeste hout is goed genoeg voor onze wandmeubels. Wij werken met het exclusieve Slavonisch eiken: de koningin onder de eikensoorten. Ons eikenhout is duurzaam gekweekt, altijd FSC gecertificeerd en wordt door echte vakmensen verder verwerkt tot een hoogwaardig houtproduct. Onze wandmeubels zijn verkrijgbaar in een ruige rustieke kwaliteit en een mooie egale noestvije kwaliteit.

Een wandmeubel krijgt veelal een prominente plaats in een woonhuis: de uitstraling is dus erg belangrijk. Wij staan dan ook voor een perfecte afwerking. Het meubel kunt u ‘zwevend’ aan de wand monteren, maar het kan eventueel ook ‘los’ van de wand op een stalen frame geplaatst worden. Gaat uw voorkeur uit naar een losstaand meubel, neem dan contact met ons op: een bijpassend gepoedercoat stalen frame is optioneel bij ons verkrijgbaar.

De op onze website getoonde prijzen voor de meubels zijn allemaal inclusief btw. De eventueel bijkomende transportkosten zijn hier nog niet in verwerkt: veel van onze klanten kiezen ervoor het (kosteloos) zelf bij ons op te halen. Thuis laten bezorgen is uiteraard mogelijk: wij beschikken over een eigen professionele koeriersdienst.

De op de foto’s getoonde kleppen zijn voorzien van een zogenaamd ‘push-to-open’ systeem. De deurtjes hebben een ‘pull-to-open’ mechanisme. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen of mailen: Team QATRINA helpt u graag.

 

 

 

massief eiken wandmeubel

massief eiken wandmeubel (Slavonisch eiken in rustieke uitvoering, mat blank gelakt)

Massief houten wandmeubels en nog veel meer: wat u zoekt vindt u bij QATRINA !

QATRINA is er niet alleen voor wandmeubels ! Kijk gerust eens op onze website voor de vele mogelijkheden in massief hout !

Wij zijn de houtspecialist van Nederland en België, want naast eiken in meerdere kwaliteiten  kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk in essenhout, in beukenhout, in notenhout, in ahorn, in kersenhout en in acaciahout. Dus zoekt u een (nieuw) werkblad, tafelblad, keukenblad of bureaublad in doorgaande lamellen, in vingerlas of gemaakt van uniek kopshout ? Laat u dan verrassen en kijk op de website !

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken wandmeubel ?