massief eiken vensterbank

mooie eiken panelen op maat

Op zoek naar een massief eiken vensterbank ? Wij maken hem op maat voor u ! 

Ondanks dat de prijs voor een massief eiken vensterbank de laatste tijd behoorlijk is gestegen, kunnen wij deze door onze samenwerking met eigen voordelige producenten nog steeds zeer laag houden. Bestel daarom heel voordelig en eenvoudig zelf uw op maat gemaakte massief eiken vensterbank bij QATRINA. Ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem berekent in een oogwenk de prijs voor het door u geselecteerde product uit. QATRINA heeft een milieuvriendelijke productie hoog in het vaandel staan: ons hout is daarom ook allemaal nog eens FSC gekeurd.

Vensterbanken kunt u bij ons in zo goed als iedere afmeting bestellen. Slavonisch eiken leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken en in rustiek eiken. Massief houten vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken zijn op aanvraag ook mogelijk. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten, of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Onze massief houten vensterbanken zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, en standaard leverbaar in 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

massief eiken vensterbank

Massief eiken vensterbank (foutvrij eiken doorgaande lamel)

Massief eiken vensterbanken, tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt

QATRINA levert houten vensterbanken op maat: standaardmaten kennen wij niet. De vensterbanken in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter door u te bestellen. (Veel) langer, breder of vervaardigd in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Prachtige massief houten vensterbanken tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken, maar ook in een andere houtsoort dan eiken. Dus neem even contact met ons op, en laat u, net als vele anderen, verrassen door de ongekende mogelijkheden bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken vensterbank ?