massief eiken timmerpanelen 20 mm.

massief eiken timmerpanelen 20 mm.

Massief eiken timmerpanelen 20 mm. dik, bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

Massief eiken timmerpanelen 20 mm. dik nodig ? Bestel ze op maat vanuit uw luie stoel bij QATRINA, en bespaar uzelf het zagen en schuren ! Wij leveren vol massief houten timmerpanelen, keukenbladen, tafelbladen, bureaubladen en werkbladen op maat voor onze klanten. QATRINA maakt alles op maat; zogenaamde standaardmaten doen wij niet aan. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal, ellipsvormig of een andere fantasievorm. Voor dit alles draaien wij onze hand niet om. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, en neem gewoon even contact met ons op.

Voor onze eiken panelen maken wij gebruik van het mooie en ijzersterke Slavonisch eikenhout. Eiken is bij ons verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten: foutvrijlicht rustiek en rustiek. Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht hiervan vindt u op onze website. Scherpe prijzen, de beste kwaliteit en gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Ons hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

Zowel eiken panelen in doorgaande lamellen als in vingerlas zijn mogelijk. Deze bestelt u kinderlijk eenvoudig zelf in onze online webwinkel in vier diktes: in 20, 25, 30 of in 40 mm. dik. Overige/tussenliggende diktes zijn bij ons verkrijgbaar op aanvraag. Ook voor prachtige kopshout panelen bent u bij QATRINA aan het juiste adres: kops eiken leveren wij online standaard in 60 mm. dik, maar op aanvraag zijn ook kops panelen in andere houtsoorten en dikkere kops panelen te bestellen. Wij leveren kopshout tot en met maximaal 120 mm. dik. Verder zoeken heeft weinig zin, want wij zijn een van de (heel) weinigen die kopshout überhaupt kunnen leveren.

 

 

 

massief eiken timmerpanelen 20 mm.

massief eiken timmerpanelen 20 mm. (foutvrij eiken)

 

Schitterende timmerpanelen op maat gemaakt voor een scherpe prijs

Geen zin om alles zelf op maat te moeten zagen ? Welkom bij QATRINA ! Bij ons bestelt u ze heel eenvoudig gewoon online. Via onze website kunt u tot maximaal  3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed eiken bestellen.
Op aanvraag is langer en/of breder echter ook mogelijk: vingerlas- en kops panelen kunnen wij leveren tot wel 7 meter lang. Neem in dat geval wel even contact met ons op, want deze leveren wij uiteraard alleen op aanvraag.  

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken timmerpanelen 20 mm. dik ?