massief eiken tafelbladen

massief eiken tafelbladen

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig vol massief eiken tafelbladen

Wij maken vol massief eiken tafelbladen op maat voor onze klanten: zogenaamde standaardafmetingen kennen wij niet, en leveren wij ook niet. Prachtige massief eiken tafelbladen zijn een verrijking voor elk interieur, en zorgen voor een behaaglijke en gezellige sfeer in uw woonhuis. De massief eiken bladen worden door ons gemaakt van Slavonisch eiken. Slavonisch eikenhout wordt veel geprezen om haar mooie egale lichte kleur. Eikenhout van een superieure kwaliteit, duurzaam geproduceerd en uiteraard FSC gekeurd. Voor kwaliteit bent u dus bij QATRINA aan het juiste adres.

Slavonisch eiken is leverbaar in verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en in rustiek.
Op aanvraag leveren wij ook houten tafelbladen in andere houtsoorten. U vindt hiervan een overzicht op onze website. U wilt liever een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan contact met ons op.

QATRINA levert tafelbladen in drie verschillende uitvoeringen: tafelbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas, en in kopshout. Doorgaande lamellen en vingerlas tafelbladen leveren wij massief tot maximaal 40 mm. dik. Dikker is mogelijk, want wij kunnen het blad evt. voor u opdikken tot maximaal 80 mm. dik. Kopshout bestelt u online in 60 mm. dik eiken, maar is buiten onze website om ook te bestellen in andere houtsoorten en dikker. Bel of mail ons hiervoor even.

 

 

 

massief eiken tafelbladen

Massief eiken tafelblad (foutvrij eiken

 

Een prachtig houten tafelblad op maat gemaakt in eiken, maar ook in andere houtsoorten

QATRINA levert uitsluitend op maat: standaardtafels in standaardafmetingen kennen wij niet. Veel collega’s doen het anders, en leveren tafelbladen op maat voor u gezaagd: wij doen hier niet aan mee.  Wij maken de tafelbladen nog met de hand uit massief houten plankjes, ook wel lamellen genoemd. Deze lamellen worden in de langs richting met elkaar verlijmd, en hebben een variabele breedte van ca. 40 tot ca. 120 mm. Om te voorkomen dat er smalle strookjes aan de randen ontstaan, worden deze zo gelijkmatig mogelijk over het blad verdeeld. Zo creëren wij een mooi egaal ogend tafelblad zonder storende onvolkomenheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken tafelbladen ?