massief eiken tafelblad vingerlas

tafelblad op maat vingerlas

Een prachtig nieuw massief eiken tafelblad vingerlas van QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar een massief eiken tafelblad vingerlas op maat enorm toegenomen.  Wij leveren massief eiken tafelbladen van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout.
Uiteraard is ons hout FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze het licht rustiek massief eiken tafelblad vingerlas.

Uw massief eiken tafelblad vingerlas wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen voor u gemaakt. Dit gebeurt tot op de mm. nauwkeurig.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit. Vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd.
Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad. Na verlijming laten wij uw eiken tafelblad nog minimaal een week tot rust komen. Zo kan al het overtollige vocht dat nog in het hout aanwezig is uit het tafelblad trekken. Na droging wordt het tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

 

 

 

massief eiken tafelblad vingerlas

Eiken tafelblad vingerlas (transparant gelakt, zijdeglans)

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massief eiken tafelblad worden verwerkt ?

Wij leveren onze tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De stroken zijn evenwichtig over het blad verdeeld, zodat een mooi egaal oppervlak ontstaat.
Onze massief eiken tafelbladen in uitvoering vingerlas bestaan uit korte stukjes eikenhout die aan elkaar verlijmd worden d.m.v. een zogenaamde vingerlas (zie onderstaande afbeelding).

 

massief eiken paneel vingerlas                                        principe vingerlas

Licht rustiek eiken vingerlas                                        principe vingerlas

Het tafelblad vingerlas is verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik. Opdikken is mogelijk: kijk hiervoor even op onze website.

 

Een massief blad, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties. Neem voor meer opties even contact met ons op.

Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het massief eiken tafelblad vingerlas voor u uit. Gemakkelijker bestaat niet ! Dus stopt u maar met verder zoeken, want bij QATRINA vindt u vast wat u zoekt.

 

QATRINA voor een uniek massief houten tafelblad op maat gemaakt

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.
Op aanvraag leveren wij ook tafelbladen op maat in andere houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van QATRINA, want bij ons is (bijna) alles mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad vingerlas ?