massief eiken tafelblad tonvormig

massief eiken tafelblad tonvormig

QATRINA maakt het voor u op maat: een massief eiken tafelblad tonvormig !

Exact op maat gemaakt in de vorm en afmetingen die u zoekt: een massief eiken tafelblad tonvormig.
Wij maken houten tafelbladen in twee uitvoeringen: tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen zijn mogelijk tot en met een lengte van maximaal 3,5 meter, maar tafelbladen in een vingerlas uitvoering zijn leverbaar in nog veel langere lengtes. 5 meter is geen uitzondering en nog langer kan eventueel ook. Bestellen is eenvoudig en kan online: eindeloos zoeken in meubelwinkels is niet meer van deze tijd. Een nieuw tonvormig tafelblad bestelt u dus gewoon op maat bij QATRINA !

Door professionals gemaakt van het allermooiste hout. Voor onze eiken tafelbladen maken wij gebruik van mooi licht Slavonisch eiken. Een eikensoort die veel voorkomt in Oost Europa. Door de steenkoude winters daar groeien de bomen heel langzaam en liggen de jaarringen dicht op elkaar. Hierdoor ontstaat een zeer harde houtsoort.

Ook voor een tafelblad in een andere houtsoort kunt u bij ons terecht: deze leveren wij echter alleen op aanvraag. Meer informatie vindt u hier. Voor onze tafelbladen wordt uitsluitend FSC-gecertificeerd hout gebruikt: zo weet u zeker dat het duurzaam is geproduceerd. Wij leveren naast tafelbladen in doorgaande lamellen en vingerlas ook tafelbladen gemaakt van het zeer exclusieve kopshout. Een schitterend, nagenoeg onverwoestbaar houtproduct. Kijk voor meer informatie even op onze website.

 

 

 

massief eiken tafelblad tonvormig

massief eiken tafelblad tonvormig ( Slavonisch eiken in doorgaande lamel, onbehandeld)

Thuis vanaf de bank een schitterend massief houten tafelblad bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Het tafelblad is vanzelfsprekend erg belangrijk: het moet natuurlijk wel goed in uw interieur passen. Wij leveren daarom drie verschillende kwaliteiten eikenhout. Bestellen is uiterst eenvoudig: kies uw houtkwaliteit, bepaal de gewenste afmetingen en dikte, en kruis eventueel nog een extra optie aan. Eenvoudiger kunnen wij het niet voor u maken.

Losse tafelbladen zijn mogelijk, maar u kunt bij ons ook een complete tafel bestellen. U heeft hiervoor dan natuurlijk nog wel een tafelonderstel of losse tafelpoten nodig.
Om zelf uw droomtafel samen te kunnen stellen bieden wij op de website een groot aantal houten en stalen onderstellen en tafelpoten aan. U vindt ze op onze website: klik hier voor onze houten onderstellen en poten of hier voor de stalen versies.

Heeft u advies nodig ? Neem dan contact met ons op: wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad tonvormig ?