Massief eiken tafelblad rond 140cm

tafelblad rond 140cm

Een prachtig massief eiken tafelblad rond 140cm van QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar een massief eiken tafelblad rond 140cm enorm toegenomen. Wij hebben daarom enkele bladen op voorraad genomen van massief rustiek eiken, 1400mm rond voor een aantrekkelijke prijs!

Een eiken tafel zorgt voor een warme prettige sfeer in uw huis. De eettafel is vaak de plek om het laatste nieuws te lezen, voor ontbijt, lunch en diner of voor een pauze met een kop koffie of thee. Een eettafel kan eigenlijk nooit groot genoeg zijn. Omdat we ons realiseren dat niet iedereen een even grote portemonnee heeft, hebben wij een eiken tafelblad budgetserie voor u in de collectie. En bent u een beetje handig? Bestel dan een onbehandeld blad en behandel het zelf.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad rond 140cm ?

budget tafelbladen

 

Als het blad geen 140cm rond maar een andere afmeting moet zijn, kunt u bij ons een blad op maat laten maken. Qatrina levert ronde, vierkante, rechthoekige, ovale, tonvormige en iedere vorm blad waarvan u een goede tekening kunt overleggen, op maat. Daarbij hebt u de keuze uit 3 kwaliteiten eiken of uit andere houtsoorten zoals noten, essen en acacia.

Massief eiken in vingerlas of doorgaande lamel?

Wij leveren onze eiken houten tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. Uiteraard evenwichtig over het blad verdeeld.
De eiken tafelbladen op maat zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Het ronde tafelblad op maat is massief verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik. Bestel eenvoudig online uw tafelblad op maat.

 

 

 

rond tafelblad op maat

rond tafelblad op maat

 

 

Op maat tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties. Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad op maat voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA, voor een uniek tafelblad, op maat gemaakt

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste vorm !

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.
Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Mocht u er niet uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons even. Wij helpen u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een rond tafelblad op maat ?