massief eiken tafelblad doorgaande lamel

mooie lange tafel

Een stijlvol massief eiken tafelblad doorgaande lamel van QATRINA

De vraag naar een massief eiken tafelblad doorgaande lamel is de laatste tijd enorm toegenomen.

Wij leveren licht rustiek massief eiken tafelbladen van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Uiteraard is ons hout FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze het licht rustiek massief eiken tafelblad doorgaande lamel. Kijk gerust even op onze website, want de mogelijkheden zijn legio.

Uw licht rustiek eiken tafelblad wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit. Vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd.
Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad. Na verlijming laten wij uw licht rustiek eiken tafelblad nog minimaal een week tot rust komen.
Na droging wordt het tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt. Als laatste wordt het eiken tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100).
Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

eiken tafelblad doorgaande lamel

Eiken tafelblad doorgaande lamel

 

Hoe breed zijn de stroken die in het licht rustiek eiken tafelblad doorgaande lamel worden verwerkt ?

Wij leveren onze tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De lamellen zijn uiteraard allemaal evenwichtig over het blad verdeeld.

Een tafelblad in de uitvoering doorgaande lamel heeft ononderbroken stroken (lamellen), d.w.z. dat de stroken zo lang zijn als het tafelblad lang is. Dit in tegenstelling tot de uitvoering in vingerlas, waarbij de stroken uit kortere stukjes hout aan elkaar gelijmd worden d.m.v. een zogenaamde vingerlas. Het massief eiken tafelblad doorgaande lamel is verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 8 cm. dik.

 

Licht rustiek eiken doorgaande lamel

 

Op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren.
Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het licht rustiek massief eiken tafelblad doorgaande lamel voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA voor een eiken tafelblad op maat gemaakt

U bent op zoek naar vakwerk ?  Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !
Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Op aanvraag leveren wij ook tafelbladen op maat in andere houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op.

QATRINA, omdat wij staan voor goede service en de allerbeste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een licht rustiek massief eiken tafelblad doorgaande lamel ?