massief eiken tafelblad 25 mm.

industrieel onderstel op maat

Een fraai massief eiken tafelblad 25 mm. dik van QATRINA

Een nieuw massief eiken tafelblad 25 mm. dik bestelt u eenvoudig online bij QATRINA. De tijd dat tafelbladen alleen leverbaar zijn in vaste maten, is nu definitief voorbij !

Wij leveren tafelbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een massief eiken tafelblad 25 mm. dik voor u.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Uw massief eiken tafelblad 25 mm. dik wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen en aangegeven vorm voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen en in de gewenste vorm gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.

Na verlijming laten wij het tafelblad nog minimaal een week tot rust komen. Na droging wordt het voor u op maat gemaakte tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt het massief eiken tafelblad 25 mm. dik opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

massief eiken tafelblad 25 mm.

Massief eiken tafelblad

 

Hoe breed zijn de stroken die in het tafelblad worden verwerkt ?

Deze vraag krijgen wij herhaaldelijk van onze klanten. Daarom nu uitsluitsel.
Wij leveren onze eikenhouten tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 8 cm. dik.

 

Een prachtig massief eiken tafelblad op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA, voor een uniek op maat gemaakt tafelblad

Een schitterende eiken tafel die perfect past bij uw wensen en in uw interieur, begint natuurlijk met het tafelblad.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mocht u er niet uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons even. Wij helpen u graag verder ! QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tafelblad 25 mm. ?