massief eiken tabletten

massief eiken tabletten

Op zoek naar massief eiken tabletten ? Van harte welkom bij QATRINA ! 

Wij maken ze helemaal op maat voor u: massief eiken tabletten. Tot op de millimeter nauwkeurig, en in praktisch iedere denkbare afmeting en vorm. Met onze massief eiken tabletten haalt u een absoluut hoogwaardig houtproduct in huis.

Onze producenten maken de massief eiken tabletten van het schitterende Slavonisch eikenhout. Slavonisch eiken is mooi licht van kleur en keihard. Al ons hout wordt uiteraard duurzaam door onze leveranciers geproduceerd, en is allemaal stuk voor stuk FSC gekeurd.

Bij QATRINA vindt u massief eiken tabletten in drie verschillende kwaliteiten: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Tabletten in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Klik hier voor onze overige houtsoorten en neem contact met ons op: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Onze tabletten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, online in onze webshop te bestellen tot en met 40 mm. dik massief hout. U kunt hierbij uw keuze maken uit 20, 25, 30 of 40 mm, maar ook voor tussenliggende diktes kunt u bij ons gewoon terecht: deze leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op, want in principe is alles mogelijk.

Ook voor het fraaie en exclusieve kopshout zit u goed bij QATRINA. Kopshout tabletten leveren wij online via onze webwinkel in 60 mm. dik eiken. Op aanvraag is ons kopshout echter ook te bestellen in andere houtsoorten en/of veel dikker, tot maximaal 120 mm.

Maatwerk vergt tijd. Heeft u snel tabletten nodig ? Kijk dan ook even bij onze voorraadtabletten: deze kunnen wij doorgaans binnen een week bij u afleveren.

 

 

 

massief eiken tabletten

Massief eiken tablet (kops eiken)

 

Aan u de keuze

Massief houten tabletten leveren wij onbehandeld en behandeld. Onbehandelde tabletten zijn alleen geschuurd met korrel 80 en de randen zijn nog scherp. Dit zijn zogenaamde halffabricaten, en moeten nog verder afgewerkt worden. Kant en klare tabletten zijn eerst geschuurd met korrel 80, daarna met korrel 120, en de scherpe randen weggeschuurd. Dit noemen wij het aanbrengen van vellingkanten: je ziet het nauwelijks, maar voelt het wel degelijk.

Aan u de keuze, door wel of niet voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken tabletten ?