massief eiken tabletten op maat

massief eiken tabletten op maat

Bent u op zoek naar massief eiken tabletten op maat ? Welkom bij QATRINA ! 

Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig: massief eiken tabletten op maat. Praktisch iedere door u gewenste afmeting en vorm is mogelijk. Met massief eiken tabletten op maat van QATRINA haalt u een kwalitatief hoogwaardig houtproduct in huis. Wij maken eiken tabletten op maat van Slavonisch eikenhout. Slavonisch eiken is prachtig licht van kleur en is een zeer harde eikensoort. Het door ons gebruikte hout wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en is allemaal FSC gekeurd.

Bij QATRINA bestelt u eiken tabletten in drie verschillende houtkwaliteiten: wij leveren ons eiken in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Houten tabletten in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten en neem contact met ons op. Gegarandeerd dat u verrast zult zijn door de vele mogelijkheden.

De houten tabletten zijn online te bestellen in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot en met 40 mm. dik massief. U kunt kunt standaard kiezen uit 20, 25, 30 of 40 mm, maar ook voor eventuele tussenliggende diktes kunt u bij ons terecht: deze zijn verkrijgbaar op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op, want bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Ook voor prachtig, exclusief kopshout bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Op aanvraag is ons kopshout ook verkrijgbaar in een andere houtsoort en/of nog veel dikker: wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.

Maatwerk vergt helaas wat tijd. U heeft heel snel hout nodig ? Kijk dan even bij onze voorraadtabletten: deze kunnen wij in principe al binnen een week bij u bezorgen.

 

 

 

massief eiken tabletten op maat

Massief eiken (kops)

 

Bepaal het helemaal zelf

Houten tabletten leveren wij zowel onbehandeld als behandeld.
Een onbehandeld tablet is geschuurd met korrel 80 en de randen rondom zijn nog scherp. Dit is een halffabricaat, en zal nog verder moeten worden afgewerkt.
Een kant en klaar tablet is eerst geschuurd met korrel 80, daarna nog eens met korrel 120, en de scherpe randen worden weggeschuurd. Dit heet het aanbrengen van vellingkanten: met het blote oog nauwelijks te zien, maar wel degelijk voelbaar.

Bepaal het helemaal zelf, door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken tabletten op maat ?