massief eiken tablet

massief eiken tablet

Een massief eiken tablet nodig ? Bestel het gewoon online bij QATRINA !

Bestel het eenvoudig online bij QATRINA: een prachtig massief eiken tablet !
Houten tabletten maken wij in zo goed als iedere denkbare vorm. Neem contact met ons op indien u een heel ingewikkelde vorm voor ogen heeft, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Er zijn uiteraard talloze toepassingen te verzinnen voor een massief eiken tablet. Maak er bijvoorbeeld uw zelfbedachte meubel van, of gebruik het gewoon als prachtig werkblad, bureaublad, tafelblad of als keukenblad. Eiken tabletten worden bij ons gemaakt van prachtig licht Slavonisch eiken. Het hout dat hiervoor wordt gebruikt is altijd FSC gekeurd. Zo haalt u een gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd houtproduct in huis.

Wij leveren eiken in drie kwaliteiten: kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag zijn tabletten in een andere houtsoort dan eiken leverbaar. Kijk hiervoor even bij onze categorie andere houtsoorten op de website: klik hier.

Drie houtkwaliteiten, leverbaar in twee uitvoeringen: in fraaie doorgaande lamellen en in het wat meer levendige vingerlas. Beiden verkrijgbaar tot en met maximaal 40 mm. dik massief, in vier veelgevraagde diktes: wij leveren tabletten in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem contact met ons op wanneer u andere diktes nodig hebt.

Bijna niemand kan het leveren, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat: kopshout tabletten. Via de website in 60 millimeter dik eiken te bestellen, maar tabletten in andere houtsoorten en/of dikker dan 60 mm. zijn ook mogelijk op aanvraag. Tot en met 120 mm. dik maximaal. Belangstelling ? Klik dan hier voor onze categorie ‘kopshout’.

Heeft u met spoed tabletten nodig en heeft u geen tijd om op ons maatwerk te wachten: kijk dan even bij onze voorraadpanelen want die zijn doorgaans al binnen een week bij u af te leveren.

 

 

massief eiken tablet

Massief eiken tablet in kopshout eiken

 

Vol massief hout op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig

Gewoon eenvoudig online houten tabletten bestellen bij QATRINA. Alles tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in praktisch elke gewenste afmeting en vorm.

Via de website leveren wij vierkante en rechthoekige eiken tabletten in kwastvrije/foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit, maar ook kopshout tabletten in 60 mm. dik eiken.

Neem voor afwijkende vormen en grotere tabletten even contact met ons op: wij helpen u graag verder.  

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tablet ?