massief eiken tablet op maat

massief eiken tablet op maat

Een vol massief eiken tablet op maat ? Bij QATRINA bestelt u het eenvoudig online ! 

Kwaliteit bestelt u voordelig online bij QATRINA: een vol massief eiken tablet op maat ! Zo goed als iedere vorm is mogelijk, want onze producenten werken met de allernieuwste computergestuurde machines.
Neem dus gelijk even contact met ons op in het geval u een heel ingewikkelde vorm wilt laten maken. Bij QATRINA kan namelijk bijna alles.

Talloze toepassingen zijn te verzinnen voor een vol massief eiken tablet op maat.
Maak er bijv. uw eigen meubels van, of u gebruikt het als werk-, bureau-, tafel- of keukenblad. Het overgrote deel van de tabletten wordt bij ons besteld in eiken. Deze maken wij van het mooie lichte Slavonisch eikenhout. Ons hout is allemaal FSC gekeurd. Zo weet u zeker dat u uitsluitend kwaliteit in huis haalt.

Slavonisch eiken is in drie kwaliteiten verkrijgbaar: wij leveren kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Buiten de website om zijn tabletten in andere houtsoorten op aanvraag te bestellen. Klik hier

Eiken in drie kwaliteiten, in twee uitvoeringen leverbaar: in doorgaande lamellen en in vingerlas. In beide gevallen leverbaar t/m een maximale dikte van 40 mm, in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem voor andere diktes even contact met ons op.

Maar heel weinig leveranciers kunnen het leveren, maar bij ons bestelt u ze gewoon tot op de mm. nauwkeurig op maat: kopshout tabletten. Verkrijgbaar via onze website in 60 mm. dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker. Wij kunnen maximaal 120 mm. dik leveren. Geïnteresseerd ? Klik dan hier voor ons kopshout.

Met spoed tabletten nodig en geen tijd voor maatwerk ? Kijk dan even bij onze categorie voorraadpanelen want die kunnen wij heel snel bij u thuis afleveren.

 

 

 

massief eiken tablet op maat

Massief eiken tablet op maat in kopshout eiken

 

Hout op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig

Thuis vanaf de bank eenvoudig online tabletten bestellen doet u bij QATRINA. Tot op de mm. nauwkeurig gemaakt in elke gewenste vorm en afmeting.

Online leveren wij rechthoekige en vierkante massief eiken tabletten in kwastvrij/foutvrij, licht rustiek, maar ook kops tabletten in 60 millimeter dik eiken. Op aanvraag zijn (sterk) afwijkende vormen en grotere tabletten mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken tablet op maat ?