massief eiken platen

mooie eiken panelen op maat

Massief eiken platen bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Massief eiken platen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk in prijs gestegen.
Wij hebben echter onze eigen gunstige inkoopkanalen in Oost-Europa. Daardoor kunnen wij onze prijzen nog steeds laag houden.

Onze massief eiken platen zijn leverbaar in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips uitvoering. Ook heel bijzondere afwijkende vormen zijn geen probleem voor ons.

De massief eiken platen worden vervaardigd uit het prachtige Slavonisch eiken: een uiterst harde en sterke houtsoort. Ons hout is uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren houten platen in praktisch iedere gewenste afmeting. In eikenhout, maar ook nog in veel andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze overige te bestellen houtsoorten. Uiteraard kunt u ook even persoonlijk contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

U kunt bij ons massief eiken platen bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot maximaal 4 centimeter dikte. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.
Kopshout panelen zijn leverbaar tot zelfs 12 centimeter dik !.

 

 

 

massief eiken platen

 

Op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

Wij maken de houten platen op maat. Ja, u leest het helemaal goed: maken. In tegenstelling tot veel van onze collega’s verzagen wij dus geen standaardpanelen.

D.m.v. ons bestelsysteem op de website voert u zelf de gewenste maten in: dit kan tot op de mm. nauwkeurig. Het systeem berekent vervolgens automatisch de uiteindelijke prijs voor u uit. Via onze website zijn de eiken platen leverbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Mocht u langere of bredere platen nodig hebben, neem dan even contact met ons op: langer en/of breder is in veel gevallen gewoon leverbaar, maar dan buiten onze website om.
Ook voor andere houtsoorten dan eiken kunt u gewoon bij ons terecht. Kijk voor onze overige houtsoorten gerust even op onze website (naar website), of neem gewoon even contact met ons op per mail of telefoon.

Onze koeriersdienst zorgt ervoor dat uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken platen ?