massief eiken platen op maat

mooie eiken panelen op maat

Prachtige massief eiken platen op maat van QATRINA

Massief eiken platen op maat zijn de laatste jaren fors in prijs gestegen. Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa. Zodoende zien wij kans de prijzen zeer laag houden.

De lokale overheid wijst percelen aan in de bossen waar dat jaar eiken bomen gekapt mogen worden.
Na het kappen is het verplicht gesteld daar nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout voor de meubelpanelen is uiteraard FSC gekeurd.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten.

De afmetingen en dikte van de massief eiken platen op maat kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren.
Onze eiken platen in doorgaande lamel en vingerlas zijn leverbaar tot 4 centimeter dikte massief.
Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw massief eiken platen op maat ? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

massief eiken platen op maat

massief eiken platen op maat

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: houten platen op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: eikenhouten platen die alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar zijn ?
Wij doen het helemaal anders, want bij QATRINA kunt u gewoon uw platen op maat bestellen zonder extra kosten.

U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                       Licht rustiek eiken vingerlas

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze platen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. U heeft langere en/of bredere houten platen nodig ?
Of u heeft liever een andere houtsoort ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere platen, alles in elke gewenste vorm ! Wij leveren naast massief eiken platen ook panelen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Wij laten onze platen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen. De platen worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Bestellingen verzenden wij tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken platen op maat ?