massief eiken planken

massief eiken planken

QATRINA, voor massief eiken planken op maat voor u gemaakt 

Uw massief eiken planken bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA. Wij maken ze voor u op maat in een foutvrije, een licht rustieke of een rustieke eikenkwaliteit. Vierkant, rechthoekig en rond bestelt u gewoon zelf online in onze webwinkel. Afwijkende vormen kunnen wij op aanvraag leveren: bel of mail ons hiervoor even. Team QATRINA helpt u graag.

Zoekt u houten planken, maar wilt u liever een andere houtsoort dan eiken ? Ook dat is geen probleem bij QATRINA, want naast eiken leveren wij ook heel veel andere houtsoorten. Neem even contact met ons op of kijk op de website voor de diverse mogelijkheden (klik hier). Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.
Bij ons krijgt u geen doorsnee (Europees) eiken planken: wij leveren planken gemaakt van het keiharde Slavonisch eiken: prachtig licht van kleur en oersterk. Slavonisch eikenhout komt uit Oost Europa waar het op een duurzame wijze wordt gekweekt door onze vaste producenten. Door ons geleverd hout is ook nog eens altijd FSC gecertificeerd: een keurmerk voor een milieuvriendelijk bosbeheer en een verantwoorde houtkap.

Vol massief eiken planken zijn verkrijgbaar twee uitvoeringen: wij leveren planken in doorgaande lamellen en in vingerlas. Hele lange planken zijn buiten onze website om op aanvraag mogelijk. Wilt u wellicht sparingen in de planken laten aanbrengen, of moet er een andere extra bewerking worden uitgevoerd ? Geen probleem: neem in dat geval contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Ook voor mooie eikenfineer planken op maat voor u gemaakt zit u goed bij QATRINA

Ook voor mooie eikenfineer planken op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Eikenfineer is een (veel) voordeliger alternatief voor massief eiken en vandaag de dag met het blote oog vrijwel niet van een massieve plank te onderscheiden.

Eikenfineer planken op maat zijn verkrijgbaar in vijf diktes en via onze website te bestellen in een foutvrije of in een rustieke eikenkwaliteit. Klik hier voor ons eikenfineer.

 

 

 

massief eiken planken

 

Standaardpanelen uit voorraad bij QATRINA

Met onze standaardpanelen uit voorraad kunt u razendsnel zelf aan de slag: onze eigen koerier levert ze tegen kostprijs binnen een (werk)week bij u thuis af. De panelen zijn leverbaar in diverse afmetingen en eikenkwaliteiten in courante diktes. Kijk dus ook eens bij onze voorraadpanelen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken planken op maat voor u gemaakt ?