massief eiken paneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Op zoek naar een massief eiken paneel op maat ? Van harte welkom bij QATRINA !

Bij ons bestelt u uw massief eiken paneel op maat in de allerbeste kwaliteit, en ook nog eens voor een lage prijs ! De massief eiken panelen zijn stuk voor stuk FSC gekeurd. Wij leveren uitsluitend massief hout, en geen fineer. Op onze website kunt u eiken in doorgaande lamel, in vingerlas en in exclusief kopshout bestellen. Liever een compleet andere houtsoort ? Dat kan ook bij QATRINA !. Naast veel uitvoeringen in eikenhout, leveren wij ook nog andere houtsoorten. Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem gewoon even contact met ons op: wij helpen u graag ! Uw panelen worden door ons op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij leveren dan ook geen producten uit voorraad.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden bij QATRINA ?

 

 

 

massief eiken paneel op maat

Massief eiken paneel op maat (foutvrij / noestvrij)

 

Op maat gemaakt, in de door u gewenste afmeting en vorm !

Wij leveren geen verzaagde standaardpanelen: wij maken panelen op maat, in iedere gewenste vorm en afmeting. Het mooiste eikenhout bestelt u bij ons heel gemakkelijk zelf via de webshop, maar wij leveren ook nog veel andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht, of neem even contact met ons op per mail of telefoon.

Uw nieuwe paneel tegen kostprijs thuisbezorgd door onze professionele koeriersdienst

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.
Bezorgen doen wij in nauwe samenwerking met onze eigen koeriersdienst tegen kostprijs, omdat u natuurlijk wel wat anders te doen heeft dan sjouwen met hout.

Voor het bezorgen rekenen wij € 60,= incl. btw. per bestelling binnen Nederland, resp.€ 80,= voor bestellingen vanuit België.

Kleine bestellingen kunnen vaak met een lager verzendtarief worden verzonden. Klik hier voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken paneel op maat ?