massief eiken op maat gemaakt

massief eiken op maat gemaakt

Massief eiken op maat gemaakt, bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA ! 

Zelf aan het klussen en massief eiken op maat gemaakt nodig ? Bij QATRINA bestelt u het in de afmeting en vorm die u wilt. Het massief eiken op maat gemaakt is voor talloze doeleinden te gebruiken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een tv meubel, een stoel, een kast, een badkamermeubel, en natuurlijk nog veel meer.

De massief eiken platen maken wij van Slavonisch eikenhouten lamellen. Deze eikensoort heeft een prachtige lichte kleur. Het gebruikte hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en stuk voor stuk ook nog eens FSC gekeurd. Online kunt u bij ons zelf massief eiken bestellen in onze webwinkel. Uiteraard kan dit tot op de millimeter nauwkeurig.

Slavonisch eiken is online in verschillende kwaliteiten te bestellen: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Maar ook voor een andere houtsoort dan eiken bent u bij ons aan het juiste adres: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’ en neem vervolgens even contact met ons op.

Om de keuze nog groter te maken leveren wij ons hout in drie verschillende uitvoeringen: in vingerlas, in doorgaande lamel en in kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel zijn leverbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik massief hout. Eventuele andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

Kopshout is via onze website te bestellen in 60 mm. dik eikenhout, maar buiten de website om op aanvraag ook in andere houtsoorten en (veel) dikker: tot maar liefst 120 mm. dik. Neem dus gerust een kijkje op onze website.

 

 

 

massief eiken op maat gemaakt

Massief eiken op maat gemaakt

 

Aan u de keuze: onbehandeld of gewoon kant en klaar massief hout op maat

Hout op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Hierbij kunt u kiezen uit onbehandeld hout, of een kant en klaar product. Onbehandeld hout wordt nog wel geschuurd met korrel 80, maar de randen rondom zijn nog scherp. Dit zult u zelf nog verder moeten bewerken. Kant en klaar hout wordt ook nog geschuurd met een fijnere korrel (korrel 120), en de scherpe randen worden weggeschuurd.

Een onbehandeld of kant en klaar product: aan u de keuze, door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren..

 

Bent u geïnteresseerd in ons massief eiken op maat gemaakt ?