massief eiken kookeiland

kops eiken kookeiland

Een fraai massief eiken kookeiland op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

U bent op zoek naar een massief eiken kookeiland op maat ? Welkom bij QATRINA ! Bij ons krijgt u de allerbeste kwaliteit voor een redelijke prijs.

Een mooi massief eiken blad voor in uw keuken bestelt u heel gemakkelijk in onze online webwinkel. U kunt hier kiezen uit drie verschillende houtkwaliteiten: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken, en rustiek eiken. Daarnaast zijn op aanvraag ook bladen in een andere houtsoort bij ons te bestellen. Zo goed als iedere vorm en afmeting kunnen wij voor u maken. Hebt u een afwijkende vorm in gedachten ? Neem dan even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Uw massief eiken kookeiland is te bestellen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas, of in het exclusieve kopshout. Onze massief houten bladen worden stuk voor stuk door onze producenten met de hand op maat gemaakt. Dit gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig.  Kwaliteit en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan: daarom is alles ook nog eens FSC gekeurd.

 

 

 

massief eiken kookeiland

Massief eiken kookeiland (kopshout)

 

QATRINA levert maatwerk tot op de mm. nauwkeurig

Bij ons geen extra kosten voor maatwerk: u betaalt alleen voor wat u bestelt, en dus niet voor zaagafval. Dat is er trouwens bij ons ook helemaal niet.

Heerlijk relaxed vanaf de bank thuis een nieuw massief eiken kookeiland bestellen is doodeenvoudig bij QATRINA. Bepaal het gewoon zelf: een massief blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout, in eiken of op aanvraag in een van onze andere houtsoorten.

Bladen in vingerlas en doorgaande lamel leveren wij massief tot en met maximaal 40 mm. dik. Dikker is wel mogelijk, maar dan zullen wij het blad moeten voorzien van een zogenaamde opdikrand. Zodoende kunnen wij bladen leveren tot maximaal 80 mm. dik: een 40 mm. dik blad met een 40 mm. dikke opdikrand. Onze kopshout bladen zijn online in 60 mm. dik eiken te bestellen, maar dikker is ook mogelijk op aanvraag: tot maximaal 120 mm. dik. Kopshout bladen zijn op aanvraag ook te bestellen in veel andere houtsoorten. Heeft u wat hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eiken kookeiland ?