massief eiken keukenplanken

massief eiken keukenplanken

Massief eiken keukenplanken nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat !

Extra afzetruimte nodig in uw keuken ? Dan zit u goed bij QATRINA, want bij ons bestelt u eenvoudig schitterende massief eiken keukenplanken op maat !
Wij leveren online tot een lengte van maximaal 3 meter. Langer is mogelijk op aanvraag. Onze keukenplanken zijn te bestellen met een onzichtbaar ophangsysteem, maar ook planken zonder geïntegreerd bevestigingssysteem zijn mogelijk.

Keukenplanken met een blind ophangsysteem lijken aan de wand te ‘zweven’: de ophangconstructie is onzichtbaar. Planken met een bevestigingssysteem zijn leverbaar tot maximaal 29 cm. breed in diktes van 25, 30 en 40 mm. massief eiken. Planken zonder ophangsysteem kunt u online bestellen in 20, 25, 30 of 40 mm. dik Slavonisch eikenhout.

QATRINA levert massief eiken keukenplanken in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Massief houten keukenplanken in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag.
De planken kunnen eventueel nog worden voorzien van een exclusieve verjongde rand of een stoere, natuurlijk gevormde boomstamrand.

U kunt bij ons onbehandelde planken bestellen, maar kant en klaar is ook mogelijk. Wij behandelen ze dan met Rubio Monocoat 2 componenten houtolie: een professionele houtolie, afkomstig uit de parketindustrie.

Voor massief eiken keukenplanken bent u dus aan het goede adres bij QATRINA ! Heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles !

Wij kunnen lagere verzendkosten hanteren bij de wat kleinere bestellingen 

Doorgaans kunnen wij kleine bestellingen een stuk voordeliger met bijvoorbeeld DPD versturen. Lange keukenplanken en/of grotere bestellingen versturen wij uitsluitend met onze vaste koerier: deze neemt DPD of PostNL niet mee.

Wilt u graag keukenplanken zonder geïntegreerd ophangsysteem bestellen ? Dat kan: u kunt dan het beste meteen even bij onze categorie ‘panelen op maat‘ kijken: klik hier. Alles op maat tot en met maximaal 40 mm. dik in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering, stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer..

 

 

 

massief eiken keukenplanken

Exclusief vol massief Slavonisch eikenhouten planken in drie verschillende kwaliteiten, op maat gemaakt

Tegenwoordig hoeft u er de deur niet meer voor uit: bij QATRINA bestelt u gewoon vanaf de bank thuis ! Wel zo gemakkelijk ! In onze webwinkel kunt u eikenhout tot op de mm. nauwkeurig op maat bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal. 1,2 meter.

Eventueel langer of breder op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukenplanken ?