massief eiken keukenfrontjes

keukendeurtjes vervangen

Massief eiken keukenfrontjes ? QATRINA maakt ze op maat voor u !

Prachtige massief eiken keukenfrontjes, helemaal op maat gemaakt in de afmetingen die u wenst.
Uiteraard zijn onze massief eiken keukenfrontjes ook in uw badkamer of een andere ruimte in huis te gebruiken.
Uitsluitend de allerbeste kwaliteit, voor een zeer redelijke prijs !

Uw keuken of badkamer kan wel wat meer sfeer en warmte gebruiken ?. De massief eiken keukenfrontjes van QATRINA zorgen ervoor !
De nieuwe frontjes kunt u gebruiken voor in uw nieuwe keuken, maar natuurlijk ook ter vervanging van uw huidige keukenfrontjes.

Bij ons bestelt u de keukenfrontjes standaard in een strakke, vlakke uitvoering: geen tierlantijnen, maar gewoon fraaie, rechthoekige massieve frontjes met doorgaande lamellen. Uiteraard zijn onze keukenfrontjes allemaal FSC gekeurd.

De frontjes zijn bij ons te bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken.
Andere houtsoorten 
dan eiken leveren wij ook: klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem even contact met ons op per mail of telefoon.

Het Noestvrij/foutvrij eiken wordt door experts op kleur uitgezocht en bevat uiteraard geen noesten. Incidenteel mag in het hout wel een klein pitje voorkomen. Deze uitvoering is verreweg de meest egale.

Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes: deze mogen niet groter zijn dan ca. 4 mm. in doorsnee. Verder heeft het wat meer structuur en zijn lichte kleurverschillen in de doorgaande lamellen aanwezig.

Rustiek eiken bevat meer en grotere noesten. Kleine scheurtjes zijn toegestaan.

Rustiek fijnbezaagd eiken oogt beduidend ruiger: doordat het rustiek eiken met een lintzaag is bewerkt, wordt het heel oneffen en voelt het ruw aan.

Ter voorkoming van kromtrekken en/of torderen, worden gelakte stalen strippen in de keukenfrontjes ingefreesd.
De buitenste lamellen worden pas met de rest van het paneel verlijmd, als de stalen strippen aangebracht zijn, waardoor de strippen onzichtbaar worden weggewerkt.

 

 

 

 

 

massief eiken keukenfrontjes

Massief eiken keukenfrontjes

 

Alles helemaal op maat gemaakt, in praktisch iedere gewenste afmeting !

Niet alleen alles op maat, maar desgewenst ook nog voorzien van de benodigde sparingen voor de scharnieren. Deze kunnen wij al meteen voor u in de frontjes infrezen !. Neem gerust even contact  met ons op voor de vele mogelijkheden.

Niet alleen voor de meest gangbare maten, maar ook voor hele grote of hele kleine fronten bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Plannen om uw huidige keuken te renoveren ?. Geef dan eenvoudig de gewenste maten aan ons door, door uw huidige frontjes even op te meten. Nieuwe keuken bestelt, maar nog geen keuze gemaakt voor de fronten en deurtjes ?
Geef gewoon even de gewenste afmetingen en aantallen per mail aan ons door: op basis daarvan kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave toesturen.

U heeft liever een meer nostalgische uitstraling in uw keuken ? Ook dan kunnen wij u vast wel verder helpen: wij leveren n.l. ook vol massief eiken paneelfrontjes. Deze worden samengesteld uit een vlak massief eiken paneel en een massief eiken omranding.
Neem gerust even contact met ons op, dan nemen wij de verschillende mogelijkheden even met u door.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukenfrontjes ?