massief eiken keukenfrontjes op maat

keukendeurtjes vervangen

Massief eiken keukenfrontjes op maat ? QATRINA maakt ze voor u !

Schitterende massief eiken keukenfrontjes op maat voor u gemaakt.
Uiteraard zijn onze massief eiken keukenfrontjes ook toe te passen in uw badkamer of een andere ruimte in huis.
QATRINA levert kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Wat meer sfeer en warmte in uw keuken of badkamer ?. Dan zijn onze massief eiken keukenfrontjes op maat zeker wat voor u !

De keukenfrontjes bestelt u bij ons standaard in een mooie vlakke uitvoering: niet opgeleukt, maar gewoon strakke massief eiken keukenfrontjes met doorgaande lamellen. Uiteraard zijn de keukenfrontjes FSC gekeurd.

De frontjes zijn verkrijgbaar in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken.
Andere houtsoorten 
dan eikenhout leveren wij eventueel ook: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem even contact met ons op: wij zijn bereikbaar per mail of per telefoon.

Noestvrij/foutvrij eiken wordt door onze eigen leveranciers op kleur geselecteerd. Het hout bevat uiteraard geen noesten. Wel mag er incidenteel een klein pitje in het hout voorkomen. Noestvrij/foutvrij eiken is verreweg de meest egale variant.

Licht rustiek eiken mag wat kleinere noestjes bevatten: deze noestjes mogen niet groter zijn dan ca. 4 mm. in doorsnede. Verder heeft deze variant wat meer structuur, en komt er wat meer kleurverschil in de doorgaande lamellen voor.

Rustiek eiken bevat beduidend meer noesten en de noesten zijn groter. Ook wat kleinere scheurtjes zijn hier toegestaan.

Rustiek fijnbezaagd eiken is verreweg de meest ruige van de vier varianten. Het rustiek eiken is met een lintzaag bewerkt, waardoor het hout heel oneffen is geworden en ruw aanvoelt.

Om kromtrekken en/of torderen uit te sluiten, worden de keukenfrontjes v.v. ingefreesde gelakte stalen strippen.
Om deze onzichtbaar in de frontjes weg te kunnen werken, worden de buitenste lamellen pas met de rest van het paneel verlijmd, nadat de stalen strippen ingefreesd zijn.

 

 

 

 

 

massief eiken keukenfrontjes op maat

Massief eiken keukenfrontjes

 

Alles op maat voor u gemaakt, in praktisch iedere denkbare afmeting !

Wij maken de keukenfrontjes niet alleen op maat, maar desgewenst kunnen wij de frontjes ook al voorzien van de benodigde sparingen voor de scharnieren. Wij frezen deze dan al meteen op de juiste plekken in het frontje.
Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Niet alleen maar voor de meest gangbare maten keukenfronten, maar ook voor hele grote of hele kleine fronten bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

U bent van plan om uw huidige keuken te gaan/laten renoveren ?. Geef dan simpel de maten aan ons door, door uw huidige frontjes even op te meten. U heeft een nieuwe keuken bestelt, maar twijfelt nog over de fronten en deurtjes ?
Geef gewoon de gewenste afmetingen en aantallen per mail aan ons door: op basis daarvan kunnen wij u (uiteraard geheel vrijblijvend) een prijsopgave toesturen.

Uw voorkeur gaat uit naar een meer nostalgische keuken ? Ook dan zit u goed bij QATRINA: wij leveren ook vol massief eikenhouten paneelfrontjes. Deze worden samengesteld uit een vlak massief eikenhouten paneel met een omranding van massief eikenhout.
Neem gerust even contact op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden met u door.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukenfrontjes op maat ?