massief eiken keukendeurtjes op maat

massief eiken keukenfronten op maat

Echt massief eiken keukendeurtjes op maat gemaakt

Stijlvolle echt massief eiken keukendeurtjes op maat ?, bestel ze eenvoudig bij QATRINA ! Wij leveren de allerbeste kwaliteit eikenhout !

Massief eiken keukendeurtjes op maat zorgen voor een sfeervolle keuken of badkamer. Dit in schril contrast met de hardplastic standaarddeuren. Onze massief eiken keukendeurtjes op maat zijn niet alleen geschikt ter vervanging van uw huidige deuren, maar natuurlijk ook voor een nieuwe keuken of badkamer.

Standaard leveren wij strakke, eiken keukendeurtjes: geen flauwekul tierlantijnen, maar simpel een net rechthoekig keukendeurtje. Creëer dus zelf een keuken of badkamer vol sfeer met nieuwe deuren van QATRINA !. Onze eiken keukendeurtjes zijn natuurlijk altijd FSC gekeurd.

Om eventueel torderen en kromtrekken te voorkomen, worden stalen strippen in de keukendeurtjes ingefreesd. Uiteraard ziet u hier aan de buitenkant niets van.

Onze keukendeurtjes op maat zijn onder meer verkrijgbaar in het prachtige noestvrij eiken dat helemaal speciaal op kleur wordt geselecteerd. Dit noestvrij eiken wordt ook vaak aangeduid als foutvrij eiken.

Wilt u toch liever meer structuur in de deurtjes ? Dan is licht rustiek eiken wellicht iets voor uhier komen kleine noestjes en vlammen in voor, zodat meer kleurnuance in de deurtjes aanwezig is.

Of wilt u het nog wat robuuster ? Dan hebben wij rustiek eiken voor u: hierin zitten grotere noesten (maar natuurlijk geen gaten !), incidenteel kleine scheurtjes en nog meer kleurnuance dan in ons licht rustiek.

U vindt dit alles nog niet ruig genoeg ? Dan kunt u ook nog kiezen voor rustiek fijnbezaagd eiken. Fijnbezaagd eiken heeft, doordat het bewerkt is met een lintzaag, een heel ruw en ribbelig oppervlak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

massief eiken keukendeurtjes op maat

Massief eiken keukendeurtjes op maat

 

Alles in iedere gewenste afmeting: uw massief eiken keukendeurtjes op maat gemaakt door QATRINA

Onze keukendeurtjes worden allemaal op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig ! Ook de benodigde scharniergaten kunnen wij evt. al voor u in de deurtjes infrezen. Neem even contact  met ons op per mail of telefoon.

Bij QATRINA bestelt u eenvoudig alle gangbare afmetingen van keukendeuren, maar ook voor (hele) grote of (hele) kleine afmetingen bent u bij ons aan het goede adres !.

Gaat u de keukendeurtjes gebruiken ten behoeve van een renovatie van uw keuken of badkamer ?, dan kunt u het beste de nieuwe maten herleiden door de bestaande deurtjes even op te meten. Een tekening van het vooraanzicht van de keuken of badkamer is wel nuttig voor ons: op die manier kunnen wij even met u meekijken naar de beste locatie voor de ingefreesde stalen strippen. Deze willen we uiteraard niet in conflict laten komen met de te monteren deurgrepen.

Hoe hoger de deur, des te meer stalen strippen er moeten worden aangebracht. Omdat de strippen er voor zorgen dat de deuren zwaarder worden, adviseren wij (minimaal) drie scharnieren per deurtje aan te (laten) brengen. Voor de openvallende delen, bijvoorbeeld het paneel voor tegen het front van de vaatwasmachine, adviseren wij stalen buisprofielen in te laten frezen, omdat deze een stuk lichter zijn dan de strippen. Zo wordt de klep van uw vaatwasmachine niet onnodig zwaar belast. Neem bij twijfel gerust even contact met ons op, dan helpen u graag verder !

U zoekt naar meer nostalgie in uw keuken, maar u wilt wel ook graag massief eiken deurtjes ?. Wij leveren desgewenst ook massieve paneeldeurtjes. Deze zijn opgebouwd uit een massief paneel van eikenhout v.v. een massief eikenhouten omlijsting. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken keukendeurtjes op maat ?