massief eiken kastdeurtjes

massief eiken keukenfronten op maat

Massief eiken kastdeurtjes voor keuken en badkamer

Prachtige vol massief eiken kastdeurtjes ?, u bestelt ze voordelig en eenvoudig bij QATRINA ! Wij leveren de beste kwaliteit Slavonisch eikenhout voor een redelijke prijs !

Voor een sfeervolle keuken of badkamer kiest u voor massief eiken kastdeurtjes, in plaats van de standaard hardplastic deuren. De kastdeurtjes zijn uiteraard niet alleen geschikt ter vervanging van uw huidige deuren, maar natuurlijk ook in het geval van een nieuwe keuken of badkamer..

QATRINA levert standaard strakke en vlakke eiken kastdeurtjes: geen toeters en bellen , maar moderne, rechthoekige kastdeurtjes. Creëer een sfeervolle keuken of badkamer met nieuwe kastdeurtjes van QATRINA !. Onze kastdeurtjes zijn natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Om te voorkomen dat de deurtjes eventueel torderen of kromtrekken, worden in de deurtjes stalen strippen ingefreesd. Uiteraard is hier aan de buitenkant niets van te zien.

Wij leveren onder andere kastdeurtjes op maat in strak noestvrij eiken dat door onze leveranciers speciaal op kleur wordt geselecteerd. Noestvrij eiken wordt ook wel foutvrij eiken genoemd.

U wilt toch liever kastdeurtjes met wat meer structuur ? Dan is licht rustiek eiken misschien wel wat voor uin het hout komen kleine noestjes en vlammen voor, waardoor meer kleurnuance optreedt.

Houdt u meer van een wat robuustere look ? Dan hebben wij ook nog rustiek eiken: dit hout bevat wat grotere noesten (maar geen gaten natuurlijk !), zo af en toe een klein scheurtje en nog wat meer kleurnuance dan in ons licht rustiek eikenhout.

Voor u is dit allemaal nog niet ruig genoeg ? Dan is er nog ons rustiek fijnbezaagd eiken voor u. Doordat dit hout met een lintzaag is bewerkt, voelt het ruw en geribbeld aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

massief eiken kastdeurtjes

Massief eiken kastdeurtjes

 

Iedere afmeting is mogelijk: massief eiken kastdeurtjes op maat, tot op de mm. nauwkeurig !

Onze kastdeurtjes worden stuk voor stuk helemaal op maat gemaakt, en dat tot op de mm. nauwkeurig ! Wij kunnen tevens de benodigde scharniergaten al voor u infrezen. Neem even contact  met ons op per mail of telefoon.

Bestel simpel alle gangbare afmetingen van kastdeuren bij QATRINA. Ook voor (hele) grote of (hele) kleine kastdeuren kunt u bij ons terecht: bij QATRINA kan (bijna) alles !

Hebt u de kastdeurtjes nodig voor een renovatie van uw badkamer of keuken ?, dan kunt u simpelweg de gewenste maten aan ons doorgeven door de bestaande kastdeurtjes op te meten. Een tekening van de (nieuwe) keuken of badkamer is voor ons wel nuttig: dan kunnen wij even met u meekijken naar een geschikte plaats voor de ingefreesde stalen strippen. Deze willen we uiteraard niet in conflict laten komen met de nog te monteren deurgrepen.

Hoe langer / hoger de deur wordt, des te meer stalen strippen er moeten worden ingefreesd. Omdat de strippen de deuren verzwaren, adviseren wij (minimaal) drie stuks scharnieren per kastdeurtje aan te (laten) brengen. Voor openvallende delen, zoals het paneel voor op de afwasmachine, kunt u het beste stalen buisprofielen in te laten frezen:  deze zijn lichter dan de stalen strippen. Op deze manier wordt de afwasmachineklep het minst zwaar belast. Neemt u bij twijfel gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Wanneer u op zoek bent naar een typische nostalgische keuken of badkamer, kunnen wij u ook nog massief eiken paneeldeuren leverenDeze deuren zijn opgebouwd uit een massief eiken paneel voorzien van een massief eiken omlijsting. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken kastdeurtjes ?