massief eiken kastdeurtjes op maat

keukendeurtjes vervangen

Massief eiken kastdeurtjes op maat voor in uw (nieuwe) keuken of badkamer

Op zoek naar massief eiken kastdeurtjes op maat ?. Dan bent u hier helemaal aan het goede adres ! Wij leveren alleen de beste kwaliteit eikenhout, en dat ook nog eens voor een zeer redelijke prijs !

Massief eiken kastdeuren zorgen voor een sfeervol klimaat in uw keuken of badkamer. Dit in tegenstelling tot de vaak toegepaste hardplastic deurtjes. De massief eiken kastdeurtjes op maat zijn niet alleen geschikt als alternatief voor uw huidige kastdeurtjes, maar natuurlijk ook toepasbaar in een helemaal nieuwe keuken of badkamer..

Wij leveren strakke en vlakke kastdeurtjes: geen overbodige toestanden , maar gewoon een modern, rechthoekig deurtje. Met nieuwe eiken kastdeurtjes van QATRINA creëert u een gezellige keuken of badkamer !. Onze massief eiken kastdeurtjes zijn uiteraard FSC gekeurd.

Om evt. kromtrekken en/of torderen te voorkomen, worden stalen strippen in de deurtjes ingefreesd. Aan de buitenkant ziet u hier uiteraard niets van.

Wij leveren o.a. deurtjes in prachtig noestvrij eiken dat door onze eigen leveranciers speciaal geselecteerd wordt op kleur. Noestvrij eiken wordt in vakjargon ook wel aangeduid als foutvrij eiken.

U wilt liever eiken kastdeurtjes met wat meer structuur in het hout ? Wellicht is licht rustiek eiken dan iets voor uin het eikenhout komen kleinere noestjes en vlammen voor, waardoor iets meer kleurnuance optreedt dan bij noestvrij eiken.

Gaat uw voorkeur uit naar een wat meer robuuste look ? Wij leveren ook rustiek eiken: rustiek eiken deurtjes bevatten iets grotere noesten (maar uiteraard geen gaten !), incidenteel een klein scheurtje en ook wat meer kleurnuance dan in onze licht rustiek eiken deurtjes.

Rustiek eiken is u nog niet ruig genoeg ? Dan hebben wij nog rustiek fijnbezaagd eiken voor u. Dit rustiek eikenhout is bewerkt met een lintzaag, en heeft daardoor een heel ruw oppervlak gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

massief eiken kastdeurtjes op maat

Massief eiken kastdeurtjes op maat

 

Elke gewenste afmeting is mogelijk: uw massief eiken kastdeurtjes op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

De door ons geleverde kastdeurtjes worden een voor een helemaal op maat gemaakt, en dat uiteraard tot op de millimeter nauwkeurig ! Wij kunnen zelfs de scharniergaten al voor u infrezen. Neem gerust even contact  met ons op voor de vele mogelijkheden.

Bij QATRINA bestelt u eenvoudig de gangbare afmetingen van kastdeurtjes, maar ook (hele) grote of (hele) kleine deuren zijn voor ons geen probleem.

U wilt de deurtjes gebruiken voor een renovatie van uw bestaande badkamer of keuken ?. Dan kunt u het beste de gewenste maten aan ons doorgeven door de bestaande deurtjes even op te meten. Een tekening van de (nieuwe) keuken of badkamer is over het algemeen wel handig: zo kunnen wij meekijken naar de meest geschikte plaats voor de in te frezen stalen strippen. Deze kunnen we natuurlijk beter niet op de plek van de nog te monteren deurgrepen aanbrengen.

Hoe hoger de deur, hoe meer strippen er ingefreesd moeten worden. Omdat de stalen strippen de deurtjes verzwaren, moeten er bij de meest gangbare afmetingen (minimaal) drie scharnieren per deurtje aangebracht worden. Voor de openvallende delen, zoals bijvoorbeeld het paneel op de vaatwasmachine, adviseren wij stalen buisprofielen in te laten frezen: deze zijn een stuk lichter dan de strippen. Zodoende wordt de klep van de vaatwasmachine niet onnodig zwaar belast. Neemt u bij twijfel even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

U bent op zoek naar meer nostalgie in uw keuken of badkamer ?. Dan hebben wij u ook nog een collectie massief eiken paneeldeurenDeze kastdeuren zijn opgebouwd uit een massief paneel voorzien van een massieve omlijsting, en uiteraard ook helemaal op maat leverbaar. Neem gerust even contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eiken kastdeurtjes op maat ?